HYDRO
Uzman Üye
FotoşopBana loaderı gönder, herkese sınırsız key hediye edeyim.
FotoşopBana loaderı gönder, herkese sınırsız key hediye edeyim.
Özelden loader ulaştırırsanız neden olmasın? Kalkıp loader arayacak halimiz yok en nihayetinde. Özelden ulaştırın kontrol edip paylaşalım.Tibet bey keşke bu pandasc yada benzeri esp+aimbotu olan ücretli bir hileyi crackleyip paylaşabilseniz. Gerçekten çok güzel olurdu.
dc den ulaşırsanız iyi olur.Özelden loader ulaştırırsanız neden olmasın? Kalkıp loader arayacak halimiz yok en nihayetinde. Özelden ulaştırın kontrol edip paylaşalım.
Son kez söylüyorum arkadaşlar Discord'dan kimseye ulaşmıyorum. Özelden onlarca "Discord'dan ulaşır mısın?" mesajları geliyor. Aylarca karşılık beklemeden forumda Crâck paylaştık. Bir zahmet ayağınıza çağırmayı bırakıp profile tıklayıp, DM başlat diyin. En azından bu kadarını yapın.dc den ulaşırsanız iyi olur.
Şunu yazana kadar yapardın be onuSon kez söylüyorum arkadaşlar Discord'dan kimseye ulaşmıyorum. Özelden onlarca "Discord'dan ulaşır mısın?" mesajları geliyor. Aylarca karşılık beklemeden forumda Crâck paylaştık. Bir zahmet ayağınıza çağırmayı bırakıp profile tıklayıp, DM başlat diyin. En azından bu kadarını yapın.
Kardeş ne eşşek bi adamsın adam sana diyor ki discorddan eklemiyorum bi zahmet forumdan dm at dosyayı hala daha ne sorguluyon olm atsana adama loaderı ben çıldırdım tibetin küfür etmediğine şükret aqŞunu yazana kadar yapardın be onu
Sana ne oluyor lan * yalayıcı ???* sen kim köpeksin?Kardeş ne eşşek bi adamsın adam sana diyor ki discorddan eklemiyorum bi zahmet forumdan dm at dosyayı hala daha ne sorguluyon olm atsana adama loaderı ben çıldırdım tibetin küfür etmediğine şükret aq
Boş yapma olm salak mısın aq atacağın 1 tane loader. Uzatmadan dmden atsana adama ne diye konuyu 10 saatlik uzatıyorsun süzme angut. Adam anana sövse yeridir valla hem bedavaya hile crackleyecek foruma sunacak hem de ayağına gelecek öyle mi uhu çekip girmeyin şu foruma aqSana ne oluyor lan * yalayıcı ???* sen kim köpeksin?
Lan zaten sınırsız benim burada kazancım yok ne alatıyon ??* Adama ters bir şey yazdığımda yok kendi kendine tribe girmişsin bi sg akşam akşam başkasını bul uğraşacak.Boş yapma olm salak mısın aq atacağın 1 tane loader. Uzatmadan dmden atsana adama ne diye konuyu 10 saatlik uzatıyorsun süzme angut. Adam anana sövse yeridir valla hem bedavaya hile crackleyecek foruma sunacak hem de ayağına gelecek öyle mi uhu çekip girmeyin şu foruma aq
şş hayırdır oglim kimi tersliyon senLan zaten sınırsız benim burada kazancım yok ne alatıyon ??* Adama ters bir şey yazdığımda yok kendi kendine tribe girmişsin bi sg akşam akşam başkasını bul uğraşacak.