Page Guard Bypass (aka oqef: venkürt paspas)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tık kasma hayallerine girme olm boşuna kendin emek verip kendin birşeyler yapıp paylaşıcaksın sana ne kadar yüz verdilerse iyice alışmışsın orda burda arkandan konuşuyolar sonra bak bu türko cp yaptı diye

kurduğu cümleye bak bu dangalağı ciddiye almayın arkadaşlar.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dosyayı bana özelden atan sensin kırmamı isteyen sensin aaa cidden sorunlusun sen
j4X1Ajr.png

Profilin gizli olmasa tüm sırrın ortaya çıkcak sanırım blastın konularındanda bir tanesinde dosyayı istiyorsun bende atıyorum
zaten loaderıı piyasaya süren benim bir kişiden aldım @Sorik 'e verdim ayrıca regal diye birindede vardı

j4X1Ajr.png

Profilin gizli olmasa tüm sırrın ortaya çıkcak sanırım blastın konularındanda bir tanesinde dosyayı istiyorsun bende atıyorum
zaten loaderıı piyasaya süren benim bir kişiden aldım @Sorik 'e verdim ayrıca regal diye birindede vardı
Ya bu attığın ssler ile ne anlatmaya çalışıyorsun bipolar mısın çocuğum sen XD panik atak mı geçiriyorsun anksiyeten mi var?

Herkese göre evliyasın sen o zaman full stack .net + cpp devsin
her şeyde bir adımım var diyen teröristleri idolleştiren o gizli çocuk
Laflara bak hahahaha omega 3 eksikliği belirtileri bunlar baban aylığı aldığında yalvar gitsin balık pazarından balık alsın sana

Sana Katılıyorum @mahircayan

Yaşına Veriyorum @R7flex CopyPast İle Tıklanma Alamassın Kendin Bişiler Üret Paylaş​

Dostum bunlara yüz veriyorlar işte bunlarda hazıra alışıp ucyi gelip burda copy paste yapıyor artık alışkanlık hale gelmiş bu ve bunun gibilerde. bunları böyle it gibi azarlayacaksın bak o zaman nasıl laftan anlıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt