Page Guard Bypass (aka oqef: venkürt paspas)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R7flex

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu method scalar'a aittir bende nasıl yapılıcağını net şekilde anlattım.
Oyunun memorysini fiziksel bellekte okunabiliyor ve bu method böyle çalışıyor.
Kod:
ULONG infoLen = 0;
NTSTATUS status = ZwQuerySystemInformation(SystemBigPoolInformation, &infoLen, 0, &infoLen); //driver
PSYSTEM_BIGPOOL_INFORMATION pPoolInfo = 0;

while (status == STATUS_INFO_LENGTH_MISMATCH)
{
    DbgPrintEx(0, 0, "Length : %lX", infoLen);

if (pPoolInfo)
        ExFreePool(pPoolInfo); //driver

pPoolInfo = (PSYSTEM_BIGPOOL_INFORMATION)ExAllocatePool(NonPagedPool, infoLen); //driver
    status = ZwQuerySystemInformation(SystemBigPoolInformation, pPoolInfo, infoLen, &infoLen); // driver
}

if (pPoolInfo)
{
    DbgPrintEx(0, 0, "status : %lX", status);
    DbgPrintEx(0, 0, "Count : %lu", pPoolInfo->Count);

for (int i = 0; i < pPoolInfo->Count; i++)
    {
        SYSTEM_BIGPOOL_ENTRY* Entry = &pPoolInfo->AllocatedInfo[i];
        PVOID VirtualAddress = (PVOID)((uintptr_t)Entry->VirtualAddress & ~1ull);
        SIZE_T SizeInBytes = Entry->SizeInBytes;
        BOOLEAN NonPaged = Entry->NonPaged;

if (NonPaged && SizeInBytes == 0x200000)
        {
            DbgPrintEx(0, 0, "NonPagedPool : %p - %p", VirtualAddress, SizeInBytes);
        }
    }

ExFreePool(pPoolInfo);

}
Yukarda ki kodda guarded regionun olduğu adresi buluyoruz fakat scalar ucde açtığı konuda usermode fonksiyonlarını kullanmış, driverınıza onları ekleyerek kullanbilrisiniz. (ben paste yaparak ekledim :cool:)
guarded region büyüklüğü her zaman 0x200000 miş.
Kod:
if (NonPaged && SizeInBytes == 0x200000)
{
    DbgPrintEx(0, 0, "NonPagedPool : %p - %p", VirtualAddress, SizeInBytes);

if ((*(uintptr_t*)((PBYTE)VirtualAddress + 0x50) & 0xFFFFFF) == 0x144F0)
    {
        // It is the mapped physical memory of guarded region!
    }
}
bu kodlada maplenmiş fiziksel memory ile guarded regionu buluyoruz.
Kod:
f (VirtualQueryEx(hProcess, address /* ex) 0x8000000050*/, &mbi, sizeof(mbi)))
    if (mbi.State == MEM_RESERVED)
        // It is guarded region!
bu kodlada exfreepoolda ki adress ile guarded regionun asıl halini buluyoruz.
yine virtualqueryex i drivera geçiriyoruz burda.

ve artık guarded regionu bulduk burda offsetleri bulmak için guarded regionu tabi bir adres bularak okutuyoruz.
mesela burda özel offsetler var
guarded_region (mesela uworld) + 0x144E0 (solda ki ifadeyi eklersek gerçek memorymizi buluyoruz)
ama player controllerda o + ifadesi 0xBD0B0 ekliyoruz. normalde eskiden çalışıyordu fakat bu offseti ekleyince çalışmıyor şu an bende onun üzerinde uğraşıyorum player controller bulunmuyor güncelleme olursa yazarım

Net şekilde anlatılma yok tamamen copy+paste+eksik ve uyduruk çeviriden ibaret. Birkaç konuyla alakasız saçma cümle ekleyince anlatmış olmuyorsun. Konuyu tamamen pasteleyip paylaşmışsın. Daha kendin bile yapamamışsın lol. Orjinal konusunu ucde okuyup daha iyi anlayabilirsiniz.

Gerçi şaşırmadım bu arkadaş daha öncede kernel injector diye ucde ki dt paste injectoru buildleyip paylaşmıştı :mum:

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Net şekilde anlatılma yok tamamen copy+paste+eksik ve uyduruk çeviriden ibaret. Birkaç konuyla alakasız saçma cümle ekleyince anlatmış olmuyorsun. Konuyu tamamen pasteleyip paylaşmışsın. Daha kendin bile yapamamışsın lol. Orjinal konusunu ucde okuyup daha iyi anlayabilirsiniz.

Gerçi şaşırmadım bu arkadaş daha öncede kernel injector diye ucde ki dt paste injectoru buildleyip paylaşmıştı :mum:
c# cı abim konuşuyor devam kendi projelerinide bekliyoruz. kernel mode hakkıdna en az bilgin olduğuna inanmıyorum yoksa böyle konuşmazdın ilk geldiğinde millete söven ucube seni devam
10 yaşında programları programa atarak vmp unpack yapıp falseyi true yapan arkadaşımız

Böyle copy paste konu paylaşarak tık kasma hayallerini unut olum hepte karşında ben olacağım

hayatımda .net'e elimi sürmedim rezil herif. paylaştığın konuların hepsi ucden copy paste rezil kepaze seni.
@Blast ın aimbotunu isteyip kırmak istiyordun sonra bana program açılmıyor deyip yardım et diyordun
hPgOYAl.png

rezil herifsin insanların yaptığı şeyleri kıskanıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt