Özgüven kazanmak için ne yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

95paradoks

Bronz Üye
bişeyi öğrenmek isteyip o iş için hevesli olup ama hiçbişey yapamamak baya üzücü tavsiyesi olan varmı nasıl yapabilirm yapmak istedigim hiçbişeyi yapamıyorum

güçsüz karakterlisindir malesef acı ama böyle bundan zarar görene kadar da yapamayacaksın muhtemelen zarar gördüğünde yapmaya başlarsın merak etme

kendini sürekli motive et motivasyon videoları felan izle etkisi olur

Knk tavsiye dinlemeyi başarı hikayeleri okumayı kendine program düzenlemeyi bırak ve sadece hedefine odaklanıp biseyler yapmaya basla

Hayal ettiğin şeylere ulasmak icin bir yerden başlaman gerekiyor eğer başlanmazsan senin icin hayal olarak kalmaya devam edecek biraz klasik oldu ama gerçekler bunlar :)

bişeyi öğrenmek isteyip o iş için hevesli olup ama hiçbişey yapamamak baya üzücü tavsiyesi olan varmı nasıl yapabilirm yapmak istedigim hiçbişeyi yapamıyorum
Bende böyle bir karaktere sahiptim yapamam dediğim bir çok şeyi yaptım öylesine girdiğim işlerden ciddi miktarlarda para kazandım hiçbirşey yapamıyorum gibi düşünürsen yapamazsın kendine inanmazsan hiçbirşeyi yapamazsın zaten.

HER ZAMAN KENDIN OL , ZATEN Bİ BAŞKASI OLMAK ICIN ÇABALARSAN KAYBEDERSIN OLURUNA BIRAK

Yorumlardan birinde daha da dibe çektin saol demişsin. En dibi görmekten korkma. Şuan ben de o durumdayım. Bunalımdayım depresyondayım. Fakat bildiğim bir şey var. En dibi gördüğünde yukarı çıkmaktan başka şansın kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt