Oyunlarım hiç akıcı değil sebebi nedir?

NaturalFishy

Efsane Üye
beyler sa sorunumu nasıl anlatacagımı bilmiyorum ama int kafedeki gibi valorantım akıcı değil sistemin int kafe sistemleri nvidia kullanıyor ben amdyim ama sistemlerimiz fps bakımı olarak genel olarak aynı ve 360 hz monitör kullanıyorlar bende 2 ay önce 360 hz aldım aynı monitörler fakat int kafedeki gibi ekran aşırı akıcı değil çok garip asla normal değil 165 hz monitörleri bile aşırı akıcı sağa sola çevirirken gerçek gibi ama bende asla böyle gözükmüyor acaba rtx sistem olduğu için olabilirmi amdde böyle bir sorunmu var bilen arkadaşlar lütfen yazsın çözüme ulaştırana birşeyler ateşlerim.

Yada bilgisayar ek güç ayarlarını performansa al diğer tüm ayarlarıda int cafelerde genelde hep performans modunda oluyor

beyler sa sorunumu nasıl anlatacagımı bilmiyorum ama int kafedeki gibi valorantım akıcı değil sistemin int kafe sistemleri nvidia kullanıyor ben amdyim ama sistemlerimiz fps bakımı olarak genel olarak aynı ve 360 hz monitör kullanıyorlar bende 2 ay önce 360 hz aldım aynı monitörler fakat int kafedeki gibi ekran aşırı akıcı değil çok garip asla normal değil 165 hz monitörleri bile aşırı akıcı sağa sola çevirirken gerçek gibi ama bende asla böyle gözükmüyor acaba rtx sistem olduğu için olabilirmi amdde böyle bir sorunmu var bilen arkadaşlar lütfen yazsın çözüme ulaştırana birşeyler ateşlerim.
bende de aynı sorun var

Oyunlarda 360fps alıyomusunki?

Öncelikle sakin oluyosun;

- Sürücülerin yüklü mü,
- BIOS Kullanarak XMP’yi açtın mı,
- Anakartının firmware’ı ile güç arttırımı yaptın mı,
- Çeşitli OC uygulamaları kullanarak fan hızını arttırdın mı,
- Grafik ayarlarından oynamak istediğin oyunu seçerek yüksek performans’ı açtın mı,
- Ekran kartına overclock yaptın mı,
- Kasanın PSU’suna uygun voltaj/amper değerine sahip kabloyu kullanıyor musun,
- Windows > Ayarlar > Oyun Ayarları’ndan Pencereli Ekran İyileştirmeleri ve Ekran Kartı Zamanlayıcısı’nı açtın mı,
- Windows Güç Ayarları’ndan doğru performans için doğru güç ayarlarını uyguladın mı

1. HDMI 2.1: 4K çözünürlükte 360 Hz yenileme hızını destekler.
  2. DisplayPort 1.4: Standart olarak 1080p çözünürlükte 360 Hz destekler, ancak DSC (Display Stream Compression) ile 1440p çözünürlük de mümkündür.

1. HDMI 2.1: 4K çözünürlükte 360 Hz yenileme hızını destekler.
  2. DisplayPort 1.4: Standart olarak 1080p çözünürlükte 360 Hz destekler, ancak DSC (Display Stream Compression) ile 1440p çözünürlük de mümkündür.
hocam monitörüm pg259qn 1080p 360 hz şuan hangi porta bağlı bilmiyorum kasanın arkasına bağladım nasıl anlıcam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt