982
Bronz Üye
iyi oyunlar dealers life seriside hoşunuza gidebilirGüzel birşeye benziyor Teşekkür ederim deneyeceğim
iyi oyunlar dealers life seriside hoşunuza gidebilirGüzel birşeye benziyor Teşekkür ederim deneyeceğim
far cry 2 ve 3 oynayabilirsinizDüşük sistem için oyun önerirmisiniz? türü fark etmez saran veya vakit geçirten oyun olursa güzel olur
Dealers life oynadım teşekkür ederim önerin içiniyi oyunlar dealers life seriside hoşunuza gidebilir
indiriyorum hocam sağolun 1far cry 2 ve 3 oynayabilirsiniz
rica ederimindiriyorum hocam sağolun 1
Dayz battlebit bloodhuntDüşük sistem için oyun önerirmisiniz? türü fark etmez saran veya vakit geçirten oyun olursa güzel olur
Dayz ve bloodhunt benim pc açmaz ama battlebit güzel duruyor teşekkür ederim deneyeceğimDayz battlebit bloodhunt
O kdr düşük mü ya sistemDayz ve bloodhunt benim pc açmaz ama battlebit güzel duruyor teşekkür ederim deneyeceğim
En yakın zamanda bu tost makinesinden kurtulcamO kdr düşük mü ya sistem
Tür fark etmez zaten konuda belirttim sağol öneri içinMTA oynayabilirsin aslına bakarsan içerisinde bir çok mod da mevcut ister RolePlay ister GunRP sevdiğin oyun türlerini veya oyunları belirtirsen hem sevebileceğin hemde oynayabileceğin bir oyun önerisinde bulunabilir insanlar.
denicem sağolHocam düşük ayarlarda skyrim deneyin