hzcelladfrs
Normal Üye
LOL OYNA REİSBeyler 1050 ti ekran kartlı amd ryzen 5 2600 lü bir sistemim var valoratndan ban yediğimden beri oynayacak oyun bulamıyorum oyun önerebilirmisiniz.
LOL OYNA REİSBeyler 1050 ti ekran kartlı amd ryzen 5 2600 lü bir sistemim var valoratndan ban yediğimden beri oynayacak oyun bulamıyorum oyun önerebilirmisiniz.
Olum yazmayın şöyle şeyler canım sıkılıyor olan var olmayan var call of duty son serisi olabilir...Beyler 1050 ti ekran kartlı amd ryzen 5 2600 lü bir sistemim var valoratndan ban yediğimden beri oynayacak oyun bulamıyorum oyun önerebilirmisiniz.
volorant oyna derimBeyler 1050 ti ekran kartlı amd ryzen 5 2600 lü bir sistemim var valoratndan ban yediğimden beri oynayacak oyun bulamıyorum oyun önerebilirmisiniz.
valla benim pc pert wolfu zor oynuyorOlum yazmayın şöyle şeyler canım sıkılıyor olan var olmayan var call of duty son serisi olabilir...
Adam valoranttan ban yediği için yeni oyun arıyor sen valorant oyna diyorsunvolorant oyna derim
valla benim pc pert wolfu zor oynuyor
Adam valoranttan ban yediği için yeni oyun arıyor sen valorant oyna diyorsun
[/Qvalla cok oyun var bulur birtane pubg Wolftü volorant zulu calafdut gibi
Wolftü daha güzel bir oyunBeyler 1050 ti ekran kartlı amd ryzen 5 2600 lü bir sistemim var valoratndan ban yediğimden beri oynayacak oyun bulamıyorum oyun önerebilirmisiniz.
GT5 İÇİN KAÇ RAM LAZIM PC DEGTA 5 RP SUNUCULARI BENCE