wolfü oynuyorum fakat oyunun içerisi hile dolu olmasına ragmen oynuyorum oynayacak başka oyun yokHerkese merhaba sevgili forum üyeleri sizde benim gibi sadece hilesi olan oyunlarımı oynuyorsunuz oynayacak başka oyun bulmakta güçlük çekiyormusunuz ?
Hiç öyle bir şey yaşamadım. Genelde Hilelerin az olduğu rekabete dayalı valorant gibi oyunlarda hile yapmam. Onun dışında hikaye ya da online korku oyunları oynarım.Herkese merhaba sevgili forum üyeleri sizde benim gibi sadece hilesi olan oyunlarımı oynuyorsunuz oynayacak başka oyun bulmakta güçlük çekiyormusunuz ?
Türklerin olduğu servera girmen lazım ama daha eğlenceli oluyor.crab game vaki geçirebileceğiniz çok eğlenceli bi oyun
yani hergün oyun yapıyorlar normal benceHerkese merhaba sevgili forum üyeleri sizde benim gibi sadece hilesi olan oyunlarımı oynuyorsunuz oynayacak başka oyun bulmakta güçlük çekiyormusunuz ?
sana Wolftü öneririm düşük gereksinim gerekiyor ve kasmadan oynayabilirsin hile ilede hilesiz iledeEvet benımde aynı oyunların hilesine bakıp oynuyorum birde pc biraz çöp o yuzden yıne cogu hılesi olan oyunu oynayamıyorum :/