Çözüldü Owo bot hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

almanci7

discord.gg/centralstore
Diamond Üye
İletişim
İlgisi olanlar bilir itemsatışda fln var 20₺ ye 20m owo fln satıyorlar bunu bi bot sayesinde yapıyorlar !send fln yazıp birisi ile konuştum alıdığım yerdekş ama 20k fln dedi bot. Nasıl yapılır bilen varmı

İlgisi olanlar bilir itemsatışda fln var 20₺ ye 20m owo fln satıyorlar bunu bi bot sayesinde yapıyorlar !send fln yazıp birisi ile konuştum alıdığım yerdekş ama 20k fln dedi bot. Nasıl yapılır bilen varmı
zamanında yapmıştım discord ekle (açık kaynak koduyla)

Ücretli bot yaparız yani şöyle istedigin komutları belli saniyede yazmasını sağlarız kendisi sürekli yapar onları
birde paramı alacaksın bu iş için :DdfF

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Evet babamın hayrına mı yapayım yorum kasmak için yorum atmışsın
yorum kasmasına gerek yok yaptı zaten ayrıca senin ucretsiz birşey yaptigin hicbirsey yok herkese ucretli yaparım yorumunu atıyorsun

Evet babamın hayrına mı yapayım yorum kasmak için yorum atmışsın
yorum kasmak için mi :D adam eklesin atayım olm vrrekçi

yorum kasmasına gerek yok yaptı zaten ayrıca senin ucretsiz birşey yaptigin hicbirsey yok herkese ucretli yaparım yorumunu atıyorsun
ücretli yazıyor ki kimsenin almayacağını biliyor bu sayede alttan alttan yorum kasmaya çalışıyor maymun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Çünkü yapıyorum adam bot arıyor bende yaptığım için yazıyorum ne var bunda ?
kanka basit bir şekilde kavga etmeden bitirelim konuyu o sana yorum olarak birde para mı alıcaksın dedi kendisi bedava verdiği için sen ise ona babamın hayrına mı yapıcam yorum kasma demişsin ikinizde kendinize göre haklısınız istediğin gibi yorum yap birşey diyemem

OwO bot ile ilgili programlara ihtiyacınız varsa, XP botu, otomatik para gönderme, otomatik teslim, OwO hesapları kayıt etme vb. botlar için bana Discord'dan ulaşabilirsin xxxvc0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt