Çözüldü Owo bot hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

almanci7

discord.gg/centralstore
Diamond Üye
İletişim
İlgisi olanlar bilir itemsatışda fln var 20₺ ye 20m owo fln satıyorlar bunu bi bot sayesinde yapıyorlar !send fln yazıp birisi ile konuştum alıdığım yerdekş ama 20k fln dedi bot. Nasıl yapılır bilen varmı

İlgisi olanlar bilir itemsatışda fln var 20₺ ye 20m owo fln satıyorlar bunu bi bot sayesinde yapıyorlar !send fln yazıp birisi ile konuştum alıdığım yerdekş ama 20k fln dedi bot. Nasıl yapılır bilen varmı
Herhangi bir hilesi yok, otomatik kasan botlar var forumda paylaşılmıştı diye hatırlıyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Herhangi bir hilesi yok, otomatik kasan botlar var forumda paylaşılmıştı diye hatırlıyorum.
onlar farm botu çok boş birşey ama onla kastıklarını,kasabikeceklerini sanmıyorum

Ücretli bot yaparız yani şöyle istedigin komutları belli saniyede yazmasını sağlarız kendisi sürekli yapar onları

Selfbot ile yapılıyor, sunucu linkini ve kullanıcı ID'sini alıp ona göre işlemi tetikleyip event ile de sunucuda botun olup olmadığını kontrol ediyor. Varsa para gönderme komutunu tetikleyip alınan miktarı gönderiyor. Bot yoksa konu sahibine mesaj gönderiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt