hamburgermenü
Efsane Üye
defender programlarını kapatıp programa sağ tıklayıp yönetici olarak açmayı dener misinprogram açılıp kapanıyor direkt sebebi nedir?
defender programlarını kapatıp programa sağ tıklayıp yönetici olarak açmayı dener misinprogram açılıp kapanıyor direkt sebebi nedir?
denedik olmadı elle amidewin nasıl yapılıyor detaylı olarak olan bir konu var mı?defender programlarını kapatıp programa sağ tıklayıp yönetici olarak açmayı dener misin
Zaten açılıp kapanması lazım ışık hızında hallediyordenedik olmadı elle amidewin nasıl yapılıyor detaylı olarak olan bir konu var mı?
bizim arkadaşa lazımdıda olmadı baktık arkadaşın pc amidewin desteklemiyormuşZaten açılıp kapanması lazım ışık hızında hallediyor
Bu işlem tek başına ban kaldırmaz sizin hatanız amidewini araştırmanız gerekirdihocam hesap satın almıştım bunu kullanarak ban kaldırdım fakat satın aldığım hesapla beraber cihaz banı yedim
Format + bios up down + Mac change + Amidewin hata nerede modeme resette attımBu işlem tek başına ban kaldırmaz sizin hatanız amidewini araştırmanız gerekirdi
Serial numaranın değiştiğine eminmisin kontrol etFormat + bios up down + Mac change + Amidewin hata nerede modeme resette attım
OlmuştuSerial numaranın değiştiğine eminmisin kontrol et
Daha spoof olmuşmu diye 1 hafta test etmeden hesap almak cesaret ister xd
Format + amidewin ve volumeid + mac change en sonunda bios up ya da down en sonunda da windows updateden bütün güncelleştirmeleri yaptır.Format + bios up down + Mac change + Amidewin hata nerede modeme resette attım