ShyDreamer
Efsane Üye
Aga beeknk bende olmuyor denedim nedeninide soyliyim bende bios update surumum yok maalesef
Aga beeknk bende olmuyor denedim nedeninide soyliyim bende bios update surumum yok maalesef
tüm serial değişiyor mu knk sendeDeneyenler buraya yazarsa sevinirim bende işe yaradı fakat genede hata alanlar olabilir
Kapsül koruması var normal amidewinde çalışmıyo ama olmasa değişirtüm serial değişiyor mu knk sende
ok (eklendi)Virüs total ekle
hile acamıcam oyuzden 14 unde kalkıyor zatenAga bee
bios knk tüm sorun bios sende maalesefhile acamıcam oyuzden 14 unde kalkıyor zaten
Az önce valoda rage atıyodum nickim shydreamerdi 7 yaşında bi çocuk dediki "sEn çetgılobaldekimisin lAn?" o çocuğu bulmalıyımhile acamıcam oyuzden 14 unde kalkıyor zaten
qwkjehjkqewkjqwe cheatglobalin kitlesi gittikce dustugunun kanıtıAz önce valoda rage atıyodum nickim shydreamerdi 7 yaşında bi çocuk dediki "sEn çetgılobaldekimisin lAn?" o çocuğu bulmalıyım
aramızda 7 yaşında biri var o kadar saçmaydıki ban yedim şuan spoof atmak istemiyom oyundan soğudum
şu foruma ilk katıldıgımdaki gibi olsa keske wolftu guncelleniyordu ne guzelqwkjehjkqewkjqwe cheatglobalin kitlesi gittikce dustugunun kanıtı