👑 OrionWare | Valorant Full İnternal Satışı AimBot, ESP, Skin Changer | Güvenilir Hile Satışı |💠

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
+UP

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
+UP

VALORANT INTERNAL HODEN SOFTWARE

# VISUAL
Enable ESP (ON/OFF)
2D Box
Distance Calculator
HP Indicator
Snaplines
Skeleton
Team Check
Distance Filter
Color Picker

# AIMBOT
・Enable (ON/OFF)
Draw FOV
Smoothness (1-25)
Keybind Selector
Visible Check
Triggerbot (Delay changeable)

# MISC
Bunny Hop (Hold Spacebar Only useful for NEON)
Instalocker
Skinchanger (Injects automatically when you Inject Hoden)
Chat Spam (Adjustable Delay)
Automatic Turkish Translation (only if Windows Language is set to Turkish)

PRICE LIST
$1 Week : 25
$1 Month : 65 $

Ürün Medyaları

image.png

image.png

ÖDEME YÖNTEMLERİ
Papara
IBAN
Crypto
PayMax Sanal POS (Bakımda!)

-

Hayırlı satışlar üstadım ben arduino + usb hotshield ile kullanacağım bir ürün arıyorum sitenizde/profilinizde bunları destekler bir ürün görmedim özel istek üzerine kodlar mısınız veyahut sizin öneriniz nedir ne tarz bir ürün kullanmamız gerekli çoğunlukla sizi öneriyorlar bende görüş ve önerilerinize ihtiyaç duydum

Hayırlı satışlar üstadım ben arduino + usb hotshield ile kullanacağım bir ürün arıyorum sitenizde/profilinizde bunları destekler bir ürün görmedim özel istek üzerine kodlar mısınız veyahut sizin öneriniz nedir ne tarz bir ürün kullanmamız gerekli çoğunlukla sizi öneriyorlar bende görüş ve önerilerinize ihtiyaç duydum
Selamlar hocam, öneren kişilere teşekkürlerimi iletiyorum öncelikle @HanSolo . Valorant hile geliştirme sürecinde Vanguard birçok büyük hileyi fixledi, kendileri elbette port detection yapabilecek kadar bilgililer, bu sebepten dolayı bütün Arduino ColorBotları Tespit Edilmiş Durumdadır! Hem bu sebepten, hemde fiyatlarının sıradan hilelerden bile pahalı olup sadece aimbot bulundurmalarından dolayı sizlere bu yazılımları önermiyorum. Sunucumuzdaki birçok üründen bütçenize uygun olanı ve beğendiğiniz ürünü seçebilir, alabilir ve oynayabilirsiniz. Daha fazla bilgi için; discord.gg/orionware

+UP

HVCI kapatılması şart mı? kapanınca valoya giremiyorum çünkü.

Bayadır +up atmıyorsun hocam birşeyiniz mi var acaba forumda da göremiyoruz sizi

HVCI kapatılması şart mı? kapanınca valoya giremiyorum çünkü.
Selamlar, bu ürün için şart, fakat gerektirmeyen ürünlerimizde var.
Bayadır +up atmıyorsun hocam birşeyiniz mi var acaba forumda da göremiyoruz sizi
Selamlar hocam, ince düşünceniz için teşekkürler ana $ Reklam etiketine sahip konuda zaten kendini otomatik uplama özelliği mevcut o sebepten alt konuları uplamıyorum genel olarak, fakat hatırlattığınız iyi oldu unutmuşum.
parayı buldu gitti
Bi dur be kardeşim daha parayı bulma kısmını halledemedik nereye gideceğiz...
streamer ariyormusunuz
Selamlar, şu anlık streamer açığımız mevcut değil, fakat iyi bir takipçi kitleniz olduğunu düşünüyorsanız sunucudan ticket açabilirsiniz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt