👑 OrionWare | Güveni̇li̇r Hi̇le Deneyi̇mi̇ | Valorant Full, Esp, Aim, External | 💠

he?
Sunucuya gelip 3 kişinin uğraştığı ciddi bir olay varken mediacı olmak istiyorum deyip işimiz var denildiğinde ne bu samimiyet diyorsun, sonrasında samimiyet yok hocam ortada işimiz var dedikten sonra anamıza her şeyimize sövüp benimle düzgün konuşun lan diyorsunuz

Sunucuya gelip 3 kişinin uğraştığı ciddi bir olay varken mediacı olmak istiyorum deyip işimiz var denildiğinde ne bu samimiyet diyorsun, sonrasında samimiyet yok hocam ortada işimiz var dedikten sonra anamıza her şeyimize sövüp benimle düzgün konuşun lan diyorsunuz
ya boş muhhabet çıkarmaya çalışıyor bi amacı yok boş insan boş muhhabet.

adam haklı bu arada bende vardım ticketlarda

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ya boş muhhabet çıkarmaya çalışıyor bi amacı yok boş insan boş muhhabet.
Savunmanız için teşekkürler hocam, zaten büyük ihtimalle Crâck deneyecekti arkadaş. Akşam bu saatlerde providerim bir sc4m durumu yaşattı diye kullanıcımız mağdur olmasın diye uğraşıyorudm trol ticket açıyor maymun sağ olsun @SyncSoftware ticketla ilgileniyor diyorumki o kadar kolay değil adam gelip ne bu samimiyet deyip anamıza ailemize sövüyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
+UP

+UP

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt