orbitex
Gold Üye
Evet hocam, daha yeni olmasına rağmen programımıza güzel katılımlar oluyor.bu doğrumu üstad
Düşünürseniz sizi de Medya yönetimi Discord sunucumuza bekleriz.
Evet hocam, daha yeni olmasına rağmen programımıza güzel katılımlar oluyor.bu doğrumu üstad
Değerlendirmek İçin Bir İki Gün Yeterlidir Benim İçin Bir Düşüneyim Kendim İçin Değil Ama İş Gibi Online Kazanmak İstediğim Bir Gardaşım Var Onla GörüşeyimEvet hocam, daha yeni olmasına rağmen programımıza güzel katılımlar oluyor.
Düşünürseniz sizi de Medya yönetimi Discord sunucumuza bekleriz.
Teşekkürler, videoların yanı sıra programa eklediğiniz her arkadaşınız için 1$ ücret kazanırsınız.Değerlendirmek İçin Bir İki Gün Yeterlidir Benim İçin Bir Düşüneyim Kendim İçin Değil Ama İş Gibi Online Kazanmak İstediğim Bir Gardaşım Var Onla Görüşeyim
Sistem Gayet Güzel İşliyor Gördüğüm Kadarıyla, Allah Utandırmasın Yaptığınız İşiTeşekkürler, videoların yanı sıra programa eklediğiniz her arkadaşınız için 1$ ücret kazanırsınız.
Teşekkürler hocamSistem Gayet Güzel İşliyor Gördüğüm Kadarıyla, Allah Utandırmasın Yaptığınız İşi
Evet doğrudur, ayrıca paylaştığınız her videoda da ücret kazanıyorsunuz.Ben şimdi 80 k izlenince 50 dolar mi aliyom
Video izlenme suresi gibi zorunluluk varmı 80 k ama video 10 saniye tarzı oluyor muEvet doğrudur, ayrıca paylaştığınız her videoda da ücret kazanıyorsunuz.
Evet, videolar reels videoları için en az 30 saniye, uzun videolar için en az 1 dakika 30 saniye olmalıdır.Video izlenme suresi gibi zorunluluk varmı 80 k ama video 10 saniye tarzı oluyor mu
Selamlar, ürünlerimizle videolar çekip bunları tiktok veya youtube hesaplarınızda paylaşarak ücret kazanıyorsunuz.nasıl oluyor