Çözüldü Orbit Premium

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DxMumi

Bronz Üye
Beyler bu sitesi güvenilir mi 1 günlük hileyi 50TL ye veriyor emin olamadım aranızda alan varsa söyleyebilir mi?

kullanmış biriyim güya hiç ban yedirmiceğini belirtiyorlar ticketta falan sorduğunda ama kesınlıkle ban yiyorsun yedıkten sonra hiç bir şekılde yardımcı olmazlar gidip spoofer aramak zorunda kalırsın ben guvenıp main hesapta açtım 5000TL çöp oldu sende aynı hataya düşme.
Bilgi için teşekkürler

KULLAN KNK BEN LİFETİME ALDIM GUVENİLİR R4T FLNDA YOK BEN KARŞILAŞMADIM
Kanka cidden yorum kasıcam diye

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Beyler bu sitesi güvenilir mi 1 günlük hileyi 50TL ye veriyor emin olamadım aranızda alan varsa söyleyebilir mi?
çöp hile.

böyle sitelerden alma ya ratdir yada ultra detectdir alcaksan burdaki satıcılardan al
Teşekkürler

yabancı hilelere yönelmen çok daha iyi olacaktır. orbit paste bir hiledir. kullandıktan 20 dakika sonra match cancelled yersin. main hesabında kullanacaksan externallar yani

madrigal
oxide
obstruction
phantomoverlay
undetek
baimless

gibi şeyleri alabilirsin mesela. eğer internallere bakıyorsan (main hesabında kullanma)

Midnight
memesense
predator.systems
xone.fun
iniuria ( eğer değeri aşırı yüksek değilse main hesabında kullana bilirsin )

gibi hileleri alabilirsin. umarım yardımım dokunmuştur eğer nereden alacağını bilmiyorsan discord'dan iletişime geçebilirsin.
goxdev

ADAM VALORANT SORMUŞ OTURDUM LİSTE YAPIYORUM
Liste için sağ ol :d
Teşekkürler bu arada

Bir ara almıştım buradaki hileyle tıpatıp aynı farklı bir özelliği yok buradakini kullan daha faydalı

Konuyu Sonradan Gördüm Cevap Vermek İstedim Belki alacaklara tavsiyem olur diye orbit premium eskiden güzel hileydi ilgilenen çoktu kullanan ve memnun kalan fazlaydı ama şuan çöp yani alınmaz onun yerine daha farklı hilelere yönelebilirsiniz alsanız bile şuan ilgilenmezler yetkili kadrosu ilgisiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt