Ürün ve satış gerçek rat yok ama 50 tl diyorsunya gerçekten 50 tlyi hakedecek bir hile sevinme yani 50 lira diye,golda falan anca çıkarsın hiç oyun tecrüben yoksaBeyler buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesi güvenilir mi 1 günlük hileyi 50TL ye veriyor emin olamadım aranızda alan varsa söyleyebilir mi?
knk onu alacağına sana bi dosya atayim onu aç :ASD:as alma ordan bişey rat var günlüğü 50tl hileye vereceğine 250tl haftalık colorbot al daha iyi hem daha güvenli 1 aydır oynuyorum benBeyler buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesi güvenilir mi 1 günlük hileyi 50TL ye veriyor emin olamadım aranızda alan varsa söyleyebilir mi?
Yok benim arkadaş aldı birmaç tek kullandı dahads kullanmadı bilgisayarında var diye hwid ban yedi hile dediğide sadece trigger bot wallhack falan yok.Beyler buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesi güvenilir mi 1 günlük hileyi 50TL ye veriyor emin olamadım aranızda alan varsa söyleyebilir mi?
Tamamen çöp dt hile almanı tavsiye etmem spoofera para bayılırsın sonra 1 maç oynicam diyeBeyler buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesi güvenilir mi 1 günlük hileyi 50TL ye veriyor emin olamadım aranızda alan varsa söyleyebilir mi?