Çözüldü Orbit Premium

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DxMumi

Bronz Üye
Beyler bu sitesi güvenilir mi 1 günlük hileyi 50TL ye veriyor emin olamadım aranızda alan varsa söyleyebilir mi?

ban riski yüksek, içinde rat veya stealer olduğu söyleniliyor çoğu yerde kadrosuda çöp almanızı önermem

Beyler bu sitesi güvenilir mi 1 günlük hileyi 50TL ye veriyor emin olamadım aranızda alan varsa söyleyebilir mi?
Ürün ve satış gerçek rat yok ama 50 tl diyorsunya gerçekten 50 tlyi hakedecek bir hile sevinme yani 50 lira diye,golda falan anca çıkarsın hiç oyun tecrüben yoksa :)

knk onu alacağına sana bi dosya atayim onu aç :ASD:as alma ordan bişey rat var günlüğü 50tl hileye vereceğine 250tl haftalık colorbot al daha iyi hem daha güvenli 1 aydır oynuyorum ben

Yok benim arkadaş aldı birmaç tek kullandı dahads kullanmadı bilgisayarında var diye hwid ban yedi hile dediğide sadece trigger bot wallhack falan yok.

kardeşim burada satanlar onaylı satıcılardan alsan daha iyi olur benim tavsiyeme göre onlar %100 build korumalı satıyorlar yani tamamen stealer satıyorlar

Tamamen çöp dt hile almanı tavsiye etmem spoofera para bayılırsın sonra 1 maç oynicam diye

Aşırı kıçı kırık bir boka yaradığı yok gidip bi tane free kaynaktan araklayıp kendine alıp mühendisler kodluyor diye size soktukları geçirdikleri veya giydirdikleri hile. Trigger keyfi geldiği zaman ateş ediyor almanızı kesinlikle önermem

Kadroları da leş gibi hele Yetkili ekibine girmeye çalışın zaten MasterChef’e girmek gibi o kadroya girmek. Kimlik isterler, ikincisi şahsi telefon numaranızı/adınızı soyadınızı isterler, tek seferlik konum da alırlar ama kurumsal değiller ne yazık ki. Efendimli efendimli konuşurlar hizmetten memnun değilim derseniz hemen aslanımlı koçumlu konuşmalara dönerler, cs hileleri zaten hiç stabil çalışmıyor leş gibi kastırıyor espyi de oyunu da

YouTube’a verdikleri reklamları bir görseniz var ya kırık bi valorant triggerbotunu ne mühendisler ne yazılımcılar ne kodlamacılar yapıyormuş da şöyle güvenliymiş böyle güvenliymiş. Ama eğer ban yerseniz hesabınızda farenizin driverını bile bulurlarsa 3. parti yazılım sayıyorlar ne iade ne telafi var

knk sakın alıpta kullanma 50 tl ye hile mi olur artı olarak hadi diyelim ki gerçekten var bu hileyi kaç kişinin kullandığını tahmin ediyormusun kesin ban yersin uzak dur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt