TrowLL
Uzman Üye
oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin.dediğinizi uyguladım skinler geldi ama sadece siyah olarak var onu nasıl düzelteceğim?
kanka bitane injectör yükle ordan
oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin.dediğinizi uyguladım skinler geldi ama sadece siyah olarak var onu nasıl düzelteceğim?
kanka bitane injectör yükle ordan
kardesim ow koruma %100(yuz)ne kadar kardeşim şu hile parası neyse vereyim banlamıyayım ya yeter yahu banbanbanbanbanbanbanbanbanban nereye kadar
Rage gameplay 5-6 maç banÜcretli ve Paste bir hile olan orbitpremium.com'un tek ve gerçek Crâck'idir.
İçinde +300 özellik vardir, özel modeller (karşı takımı among us karakteri,spiderman,batman vb. yapma; minecraft bıçağı vb.)
VAC ban yedirmez, overwatch ban kişiye bağlıdır.
Ban yemeniz durununda sorumluluk kabul etmiyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(by @dofi)
Özel modelleri
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo
atmanız yeterli olucaktır.
Herhangi bir sorun olursa yazmaktan çekinmeyin, Like atarsanız memnun olurum
oyun dosyalarına atmayacaksın bir injector ile yapıcaksın kanka google'a csghost injector yaz indir aç onu dlli seç bittiOyun dosyalarına attım ama hileyi açmak için ne yapacağız?
rardaki modelsi masaüstüne at sonra csgo dosyalarına at, diğer dosyaları atmana gerek yokLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu hata var
aga sorunu çözdümde bu mesajı nasıl silcemrardaki modelsi masaüstüne at sonra csgo dosyalarına at, diğer dosyaları atmana gerek yok