bakalım
ATSANAözelden sana baypass atarım o olmadan açamazsın
özelden bypass atıcam onunla
ATSANAözelden sana baypass atarım o olmadan açamazsın
la milletimi ratlıyon agalar injectorle inject olr sadece dll varsa bakmadım hileye dandirik bi hile zaten güvenmeyin lo herkeseözelden sana baypass atarım o olmadan açamazsın
aga 5 kişiye attım, birisi gelip adam milleti tokatlıyor dedi mi?la milletimi ratlıyon agalar injectorle inject olr sadece dll varsa bakmadım hileye dandirik bi hile zaten güvenmeyin lo herkese
kral buraya link bırakmak yerine özele çekiyosun adamları o 5 kişinin 5 ide nerden bilsin rat yediğini düzgün bilgi sahibi bi adam zaten injectörü kolaylıkla bulabilir kimseden istemez yani suçlamak gibi olmasın özele çekmek yerine linki buraya bırak herkes görsünaga 5 kişiye attım, birisi gelip adam milleti tokatlıyor dedi mi?
kral buraya link bırakmak yerine özele çekiyosun adamları o 5 kişinin 5 ide nerden bilsin rat yediğini düzgün bilgi sahibi bi adam zaten injectörü kolaylıkla bulabilir kimseden istemez yani suçlamak gibi olmasın özele çekmek yerine linki buraya bırak herkes görsün
merhabalar, insert tuşuna basman yeterli. Laptop kullanıcısıysan fn+insert basmayı deneyebilirsin.menüyü nasıl açıcam