[🟡] Opus Client

seksirakun48

Gold Üye
İletişim
Client yakında bedava bir şekilde paylaşılacaktır.
NOT: Bu metin güncellenmiştir. Client videosu koyulmuştur.

enson: anti bot geldi, @bethinker ile yaptığımız flyı ekledik

Sorunsuz bir şekilde oyun oynayabiliyorsunuz. Yakında sizlerle.

Bu daha bir başlangıç

Clientin ilk oynanış videosu full baştan sona

Son düzenleme:
claudenin 5h limitini kac kere doldurdun bunu yaparken reıs
kötü konu!
hor görüyorum

claudenin 5h limitini kac kere doldurdun bunu yaparken reıs
kötü konu!
hor görüyorum
komik olan şey bunu yaparken claudeyi kullanmadım, sadece jar yükleme kısmını değiştirirken yardım aldım ve hayır doldurmadım :D Yapay zeka çağındayız farkındamısın bilmiyorum sen dahil çoğu yazılımcı yapay zekayı bir araç olarak kullanıyorlar.

komik olan şey bunu yaparken claudeyi kullanmadım, sadece jar yükleme kısmını değiştirirken yardım aldım ve hayır doldurmadım :D Yapay zeka çağındayız farkındamısın bilmiyorum sen dahil çoğu yazılımcı yapay zekayı bir araç olarak kullanıyorlar.
saka amacli postladim yazdigindan dolayi

yinede oldugun comdaki herkes ai kullaniyorsa benim sucum degil benim takildigim ortamlarda ai kullanan developerlar cok yok. ve bu yuzden urunler cok daha kaliteli cikiyor :)
hilenin ai oldugu belli watermarktan bile belli oluyor menu focus adam akilli degil vb. durduk yere laf atmana gerek yok kendi yaptigin birsey cunku

yinede oldugun comdaki herkes ai kullaniyorsa benim sucum degil benim takildigim ortamlarda ai kullanan developerlar cok yok. ve bu yuzden urunler cok daha kaliteli cikiyor :)
hilenin ai oldugu belli watermarktan bile belli oluyor menu focus adam akilli degil vb. durduk yere laf atmana gerek yok kendi yaptigin birsey cunku
Hayır, hilenin kendisi (JAVA KISMI) yapay zeka ile yapılmadı. Tamamen benim aptallığımdan dolayı (FRONTEND TASARIM KISMI :d) yapamadığım birşey. Yakında daha iyi bir render sistemine geçiş yapmayı planlıyorum. Yapay zekaya sorduğum şey bytecodelerle ilgili bir şeydi. Menünün böyle olmasıda InGameGui hooklu olmadığı için. Yakında hepsi çözülecek çünkü bu sadece bir başlangıç versiyonu.

Hayır, hilenin kendisi (JAVA KISMI) yapay zeka ile yapılmadı. Tamamen benim aptallığımdan dolayı (FRONTEND TASARIM KISMI :d) yapamadığım birşey. Yakında daha iyi bir render sistemine geçiş yapmayı planlıyorum. Yapay zekaya sorduğum şey bytecodelerle ilgili bir şeydi. Menünün böyle olmasıda InGameGui hooklu olmadığı için. Yakında hepsi çözülecek çünkü bu sadece bir başlangıç versiyonu.
kanit sunmak yerine bos aciklama yapiyorsun "frontend" bilgisi ile alakasi yok eger gercekten ne yaptigini biliyor olsaydin kucuk bir miscenter sorununu cozerdin onu bile fixleyemediysen bu menuyu senin yapmadigin cok belli oluyor zaten

Yaptığım client, güncel olarak paylaşılan kaynak kodunun Java kodlarını yüklediği & Modüllerin çalışma biçiminin & ModuleManager sistemlerinin değiştirilmiş bir versiyonudur.
Yakında bedava yayınlanması planlanmaktadır.

bu daha bir başlangıç.
Konuyu kötüleme,insanları aşağılama ve hor görmeye gelen kişilerin hiçbirşey yazmamasını rica ediyorum.

video tamamen başarıyla yüklenmiştir.

e.s hocam tahmini ne zaman ücretsiz gelir

kanit sunmak yerine bos aciklama yapiyorsun "frontend" bilgisi ile alakasi yok eger gercekten ne yaptigini biliyor olsaydin kucuk bir miscenter sorununu cozerdin onu bile fixleyemediysen bu menuyu senin yapmadigin cok belli oluyor zaten
dayı sen ne anlatıyon sabah sabah aq. şehirler arası yolculuk yaparken araba kullanma o zaman kral yürüyerek git :D dediğin şey bu mantığa çıkıyor çünkü. devir yapay zeka devri var ki kullanıyorlar ve yapay zeka artık her yerde kullanılıyor, kıçı kırık pc oyunlarındaki hilelerde kullanılmasımı sorun oluyor :D

McDonald's final boss + cihaza bağlı bir veledsin kingo yasal zorunluluk olmasa anan baban yetimhaneye postalar seni boş triplenme

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt