OPPRESSOR
Master Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Ürününüzü Yayınlayın • Kontrol Tamamen Sizde Kalsın • 340+ Bayiye Anında Ulaşın
Sizi bir bayi (reseller) olarak değil, doğrudan ekibimize bir geliştirici olarak katılmaya davet ediyoruz.
Ürününüzü sistemimiz üzerinden yayınlayabilir ve üzerinde tam kontrol sahibi olabilirsiniz.
Geliştirici panelimiz, ürününüzü kolayca yönetmenize ve sorunsuz bir şekilde satışa sunmanıza imkan tanır.
Modelimiz son derece basit: Kendi fiyatlarınızı kendiniz belirlersiniz ve kazancınızın %100'ünü alırsınız.
Biz sadece sizin belirlediğiniz bu temel fiyatın üzerine Oppressor için gerekli olan kar marjını ekleriz.
Geliştiriciler burada kendilerini evinde hissediyor. Sistem altyapımıza ve arayüzümüze yakından göz atın:
Şu anda birçok geliştiriciyle aktif olarak çalışıyoruz ve 340'tan fazla bayiden (reseller) oluşan devasa bir ağa sahibiz.
Bu sayede ürününüz anında çok daha geniş bir kitleye ulaşır ve hızlıca sürdürülebilir bir gelir elde etmeye başlarsınız.
Bayiler tüm dağıtım ve pazarlama süreçlerini üstlenirken, sizin rolünüz tamamen geliştirmeye odaklanmak olur.
Başlamaya hazır mısınız? Adım adım geliştirici kılavuzumuzu ve panel dökümantasyonumuzu buradan inceleyebilirsiniz:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eğer bu model ilginizi çektiyse, sizi topluluğumuzda görmekten mutluluk duyarız.
Detayları konuşalım ve ürününüzü birlikte yayına alalım!
"Baskı kuranlardan olun, baskı altında kalanlardan değil!"
Son düzenleme: