OpenGL, gelişmiş donanım desteğini kullanarak hem iki hem de üç boyutlu grafikleri ekrana çizmek için kullanılan ücretsiz bir grafik uygulama geliştirme arabirimidir. Windows, Linux, MacOS ve Solaris gibi birçok işletim sisteminde yaygın olarak ve Playstation 3 başta olmak üzere bazı oyun konsollarınca desteklenir.hocam pek bi bilgim yok ama opengl sesle alakalı bişey değil mi nasıl hileyle bağlantı kurabiliyor merak ettim
unreal engine gibi bişey sanırım ben sistemde ses destekleyicisi diye görmüştüm yanılmıyorsam teşekkür ederim cevapladığınız içinOpenGL, gelişmiş donanım desteğini kullanarak hem iki hem de üç boyutlu grafikleri ekrana çizmek için kullanılan ücretsiz bir grafik uygulama geliştirme arabirimidir. Windows, Linux, MacOS ve Solaris gibi birçok işletim sisteminde yaygın olarak ve Playstation 3 başta olmak üzere bazı oyun konsollarınca desteklenir.
teşşekürlerunreal engine gibi bişey sanırım ben sistemde ses destekleyicisi diye görmüştüm yanılmıyorsam teşekkür ederim cevapladığınız için
bu c++ projesi vst kullanmana gerek yok istedğin dosyayı kullanVisual studio olması şartmı