Eee virüs var mı indirene geçmiş olsundaProgramı indiren arkadaşların tedbir amaçlı bilgisayarını sağlam bir antivirüs programı ile taratması veya direkt format atması tavsiye edilir. Konudakı virüs total sonucu ile indirme linki uyuşmuyor.
Konu Onaylandı Guncel Vİrüs Total linkini KoydumEee virüs var mı indirene geçmiş olsunda
Düzelttim Güncel Virüs Total Lınkını KoydumVirüs total sonuçları ile indirme linkleri bile uyuşmuyor. Başka bir programı taratmışsın sonuçlar kabarık gözükmesin diye.
ban riski yüksek ama trıgger oldugu ıcınde çokta takmayınrisk size aittt beylerr
Haklısın bu arada hala ban yemedim plat tipi oyuncu iken d3e çıktım bu hile sayesin de teşekkür ederim iyi bir takım ve sadece bekleyerek op / trigger saolsunban riski yüksek ama trıgger oldugu ıcınde çokta takmayın
Ban yiyip yan hesapla niye geldin konu açtın bi dahaKonu Onaylandı Guncel Vİrüs Total linkini Koydum
yan hesap filan açmadım Kontrol edebılırler Ipden Başkası adıma açmışBan yiyip yan hesapla niye geldin konu açtın bi daha