usom0188 Platinum Üye Katılım 14 Eki 2025 Mesajlar 171 Beğeniler 38 Dün 19:16 da #1 CONFİG YAPICAM AMA COOKİE DEN XSRF-TOKEN TOKENİ CEKMEK İSTİYORUM AMA VERMİYOR SU GELİYOR #XSRF-TOKEN Parse $"<COOKIES(XSRF-TOKEN)>" LR "" "" EncodeOutput=False -> CAP "XSRF-TOKEN" XSRF-TOKEN (String) = <COOKIES(XSRF-TOKEN)>
CONFİG YAPICAM AMA COOKİE DEN XSRF-TOKEN TOKENİ CEKMEK İSTİYORUM AMA VERMİYOR SU GELİYOR #XSRF-TOKEN Parse $"<COOKIES(XSRF-TOKEN)>" LR "" "" EncodeOutput=False -> CAP "XSRF-TOKEN" XSRF-TOKEN (String) = <COOKIES(XSRF-TOKEN)>
canbozokresmi Banned Katılım 16 May 2024 Mesajlar 497 Beğeniler 286 Yaş 19 İletişim Dün 19:57 da #2 direkt headers içinden set-cookie kısmını parse etmeyi dene bazen jar'a hemen düşmeyebiliyor Oyla 0 Downvote
usom0188 Platinum Üye Katılım 14 Eki 2025 Mesajlar 171 Beğeniler 38 Dün 19:59 da #3 dene canbozokresmi' Alıntı: direkt headers içinden set-cookie kısmını parse etmeyi dene bazen jar'a hemen düşmeyebiliyor Genişletmek için tıkla ... deneyim Oyla 0 Downvote
dene canbozokresmi' Alıntı: direkt headers içinden set-cookie kısmını parse etmeyi dene bazen jar'a hemen düşmeyebiliyor Genişletmek için tıkla ... deneyim
usom0188 Platinum Üye Katılım 14 Eki 2025 Mesajlar 171 Beğeniler 38 Dün 20:56 da #4 canbozokresmi' Alıntı: direkt headers içinden set-cookie kısmını parse etmeyi dene bazen jar'a hemen düşmeyebiliyor Genişletmek için tıkla ... baktım ama yok cookies de geliyo Oyla 0 Downvote
canbozokresmi' Alıntı: direkt headers içinden set-cookie kısmını parse etmeyi dene bazen jar'a hemen düşmeyebiliyor Genişletmek için tıkla ... baktım ama yok cookies de geliyo