Open Source (SRC) Nasıl Buildlenir

BatuXCrack

Silver Üye
İletişim
Merhaba Hilelerle Uğraşmayı Fazlasıyla Seviyorum ve dikkatimi çeken de şu open source diye anlandırılan açık kaynak hileler buildlenmemiş daha iyi diye gördüm ve güvenilir diye düşünüyorum acaba bunları nasıl buildlerim geçen bir craftrise spoofer gördüm ama open source bunu nasıl buildleyebilirim exe yapabilirim adım adım öz ve net yazarsanız sevinirim iyi forumlar.

• Visual Studio İndir Ve C++ Kur
  • Projeyi Aç
  • İnclude/Lib Ekle
  • Derle
Yazılıp Anlatılcak Bişey Deil Her Proje İçin Aynı Şeyler Olmuyor Hatalar Oluyor Onları Düzeltmek Sana Kalıyor Sürüm Alakalı Olabiliyor Derleme Şeklinde Sorun Olabiliyor Yani Sorarak Anlayamazsın Bir Şey C++ Temel Öğren.
Game Hacking :

c++ temel öğrenmek için günde 1 saat ayırsam ya da 2 saat ortalama kaç güne yeterli bir düzeye ulaşabilirim?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
c++ temel öğrenmek için günde 1 saat ayırsam ya da 2 saat ortalama kaç güne yeterli bir düzeye ulaşabilirim?
eğitici videolar izlemeyi düşünüyorsan daha çok vakit ayırman gerekebilir sana önerim githubda bulduğun srcleri editleyip hataları fixlemen gerektiğinde gptden yardım alırsan çok rahat ederisn

Merhaba Hilelerle Uğraşmayı Fazlasıyla Seviyorum ve dikkatimi çeken de şu open source diye anlandırılan açık kaynak hileler buildlenmemiş daha iyi diye gördüm ve güvenilir diye düşünüyorum acaba bunları nasıl buildlerim geçen bir craftrise spoofer gördüm ama open source bunu nasıl buildleyebilirim exe yapabilirim adım adım öz ve net yazarsanız sevinirim iyi forumlar.
her src farklı buildlenir discord dan yardımcı olabilrim

discord:chilicpp

Belli bir günde belli birşeye ulaşamazsın sadece bilgini genişletirsin, kodları gptye yaptırma asla, kendin yap yoksa olduğun şekilde kalırsın birşey öğrenmeden, açık kaynakları incele ve projeler yapmaya çalış, sadece video izleyerekte gelişmezsin çünkü

dediğimi yap kral sen bende zamanında o videolarla denedim sana kattığı birşey yok yok import yok şu python içinde aynısı ama hile ile alakalı öğrendiğin bir b*k yok.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt