Open Source (SRC) Nasıl Buildlenir

BatuXCrack

Silver Üye
İletişim
Merhaba Hilelerle Uğraşmayı Fazlasıyla Seviyorum ve dikkatimi çeken de şu open source diye anlandırılan açık kaynak hileler buildlenmemiş daha iyi diye gördüm ve güvenilir diye düşünüyorum acaba bunları nasıl buildlerim geçen bir craftrise spoofer gördüm ama open source bunu nasıl buildleyebilirim exe yapabilirim adım adım öz ve net yazarsanız sevinirim iyi forumlar.

Merhaba Hilelerle Uğraşmayı Fazlasıyla Seviyorum ve dikkatimi çeken de şu open source diye anlandırılan açık kaynak hileler buildlenmemiş daha iyi diye gördüm ve güvenilir diye düşünüyorum acaba bunları nasıl buildlerim geçen bir craftrise spoofer gördüm ama open sourcfe bunu nasıl buildleyim exe yapabilir adım adım öz ve net yazarsanız sevinirim iyi forumlar.
visual studio üzerinden sln dosyası varsa açıp hızlı şekilde buildleyebilirsin

visual studio 2022 yükle
yüklü ama kullanımını pek bilmiyorum

c++ veya c# ise visual studio java ise intelij idea ile build edebilrisin
anladıgım kadarıyla bu dosya c++ ama build etmeyi bilmiyorum nasıl birşey yapmalıyım ya da bir video var mı?

visual studio üzerinden sln dosyası varsa açıp hızlı şekilde buildleyebilirsin
sln dosyasını açtım ama build etmeyi bilmiyorum nasıl birşey yapmalıyım bir buton falan mı var ya da bir video var mı?

anladıgım kadarıyla bu dosya c++ ama build etmeyi bilmiyorum nasıl birşey yapmalıyım ya da bir video var mı?

sln dosyasını açtım ama build etmeyi bilmiyorum nasıl birşey yapmalıyım bir buton falan mı var ya da bir video var mı?
kral bunu öğrenmen için programı kendin karıştırman gerek bende bi aralar böyle konu acıyordum ama şimdi kendim programı karıştıra karıştıra öğrendim azcık. sana ipucu vereyim "derle".

üst tarafta derle kısmı var yada ctrl+shift+b bas

Hile source code genellikle Visual Studio kullanıyor. Visual Studio 2022 indirip çalıştırın kurulmasına bekleyin. Pencere gelen C++ ve .NET işaretleyip Visual Studio kurabilirsin. Daha sonra hile source code içerisindeki .sln uzantılı dosyasını açın build yapabilirsiniz.

Hile source code genellikle Visual Studio kullanıyor. Visual Studio 2022 indirip çalıştırın kurulmasına bekleyin. Pencere gelen C++ ve .NET işaretleyip Visual Studio kurabilirsin. Daha sonra hile source code içerisindeki .sln uzantılı dosyasını açın build yapabilirsiniz.
çok saolun
işe yaradı

• Visual Studio İndir Ve C++ Kur
  • Projeyi Aç
  • İnclude/Lib Ekle
  • Derle
Yazılıp Anlatılcak Bişey Deil Her Proje İçin Aynı Şeyler Olmuyor Hatalar Oluyor Onları Düzeltmek Sana Kalıyor Sürüm Alakalı Olabiliyor Derleme Şeklinde Sorun Olabiliyor Yani Sorarak Anlayamazsın Bir Şey C++ Temel Öğren.
Game Hacking :

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt