VGC
Banned
- İletişim
attım_4zen.
attım_4zen.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
chatgpten yapılan bir kod için 3 gün boyunca source source diye dilendikten sonra tüm stringleri değiştirip kendi programınmış gibi paylaştığın yetmeyip bir de kurulum videosu çekerken hiç mi düşünmedin ben ne yapıyorum diye leak olunca şimdi niye kötülüyorsun ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hiç kimseden bir şey dilenmedim dostum kendim programlamış gibi de göstermedim zaten hali hazırda flag'lenmiş bağlantı hatası verdiği için paylaştım kullanan kullansın diye bu kadar çocukca ağlayacağını bilmiyordumchatgpten yapılan bir kod için 3 gün boyunca source source diye dilendikten sonra tüm stringleri değiştirip kendi programınmış gibi paylaştığın yetmeyip bir de kurulum videosu çekerken hiç mi düşünmedin ben ne yapıyorum diye leak olunca şimdi niye kötülüyorsun ?
Hiç kimseden bir şey dilenmedim dostum kendim programlamış gibi de göstermedim zaten hali hazırda flag'lenmiş bağlantı hatası verdiği için paylaştım kullanan kullansın diye bu kadar çocukca ağlayacağını bilmiyordum
videoya kadar kopyalamışsın. Konu da source dilendiğinin de kanıtları var zaten. Konu kilit
Senden source'u isteyen LETA yani arkadaşım bana bahsetti arkadaş böyle bir şey bulmuş diye bende iste verirse bakarız dedim sende vermişsin baktık suspend kullanıyor diğer mantıklar ile aynı bağlantı hatası veriyor paylaştım, videonun neresi kopya anlayamadım?
Kanıtlayacak bir mesajlaşma veya ses kaydın varsa ilet bekliyorum.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
başının etini yemişsin. Konu kilit daha fazla sana cevap vermeyeceğim. senin kim olduğunu herkes biliyor ne işler yaptığını