Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
herkesin agzında lostvgc var yok sc4m yok ilgisizlik yok paste urun falan fistan assagıyı okuyun:
hayır dostum 20 aktif ticket icerisinde medialarımıza key mi verelim hile mi kuralım studio mu kuralım, urunleri satıp dekontu isteyip key mi cıkartalım, sunucuya moderasyon mu yapalım, botlarla mı ugrasalım, wc mi gidelim yemek mi yiyelim, sorunlarınızı mı cozelim, cgde yanıklı cocuklarla mı ugrasalım, urunu mu guncelleyelim napalım ?
herkes bi hayat icinde tum ilgi tabii ki ustunuzde olmayacak, en ufak cevap alamadıgınızda bilin ki bir kisi onu ustlenecek, cok kasmanıza gerek yok kısacası eger bir sorun yasarsanız bana yazabilirsiniz emin olun vereceginiz 2 3 kurusu dominosa yatırıp iade vermemezlik yapmıyoruz paste olayı icin sallayan herkes nereden geldigini cok iyi biliyolar bu kadardi Allah'a emanetsiniz ozellikle @Froqz gardasım 
hayır dostum 20 aktif ticket icerisinde medialarımıza key mi verelim hile mi kuralım studio mu kuralım, urunleri satıp dekontu isteyip key mi cıkartalım, sunucuya moderasyon mu yapalım, botlarla mı ugrasalım, wc mi gidelim yemek mi yiyelim, sorunlarınızı mı cozelim, cgde yanıklı cocuklarla mı ugrasalım, urunu mu guncelleyelim napalım ?