Önemli!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Valorix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba öncelikle. Biliyorsunuz ki 5 tane konu açtım çıkış yapacağımla ilgili ama maddi gücüm yeterli değil ve ortağımda yok herşey tamam ama site yapmadan biliyorsunuz ki satış konusu açılmıyor 4 ürün var şu anda ve hala ortak arayışına devam ediyorum lütfen anlayış gösterin iyi forumlar.
dikkat et

Dediğim gibo site gerekli şuanda valorant full valorant lite valorant colorbot ve hwid spoofer var
Satmana gerek yok. Piyasaya giriş yapmadan önce tanıtım konusu açabilirsin. Sürekli konularını görüyorum, ortada ne ürün var ne bir şey.

Merhaba öncelikle. Biliyorsunuz ki 5 tane konu açtım çıkış yapacağımla ilgili ama maddi gücüm yeterli değil ve ortağımda yok herşey tamam ama site yapmadan biliyorsunuz ki satış konusu açılmıyor 4 ürün var şu anda ve hala ortak arayışına devam ediyorum lütfen anlayış gösterin iyi forumlar.
krdsşm ben varım sag ustu süs die dururum %60 pay alırım

Olum 500 TL için girdiğiniz topa bakın insan utanır şu konuyu açmaya önce sermaye yap sonra satmaya başla.

Bir site aç güzelinden sonra satışlarına başla yapacak birşey yok sermaye yapacaksın sonra meyvesini yiyeceksin.

script satim index.php ama 500 e veririm discord yönlendirmeli

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt