(On Develop) Void Code Virtualizer - Mutation Engine - VM Virt - And More

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VoidWare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba yeni bir projeye başladım. Şuanda projede tam olarak 8.788 kod satırı bulunuyor. Şuanda bulunan korumalar:

Anti-Dump
Polymorphic Stub
Junk Code
Code Mutation
Anti-Tamper
Import Obfuscation (IAT)
Control Flow Flattening
VM Virtualization

Sizce bu toolun fiyatı ne kadar olmalı? Ve siz alırmıydınız?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çöp, çöp, çöp ve çöp

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çöp, çöp, çöp ve çöp
ürünü gormeden nereden biliyorsun. 30 dakika içinde bir crackme açacağım. Çöp mü değil mi görebiliriz (bende bilmiyorum çöp mü değil mi reverser arkadaşlarıma denettirdiğimde zorlandılar bayağı ego kasmıyoru yani yanlış anlaşılmasın.)

domuzoglu inc. bulletproof software protection

ürünü gormeden nereden biliyorsun. 30 dakika içinde bir crackme açacağım. Çöp mü değil mi görebiliriz (bende bilmiyorum çöp mü değil mi reverser arkadaşlarıma denettirdiğimde zorlandılar bayağı ego kasmıyoru yani yanlış anlaşılmasın.)
üstüne konuşmaya değmez 13-14 yaşında değil misin geçen gün en iyi cs2 hilesi sendeydi website alamadığın için satamıyodun falan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt