Omicron Source code [COSMOCHEATS'in pastelediği hile] #GÜNCEL LİNK EKLENDİ ✅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"c++ unpack edicem" böyle bir lafım hiçbiryerlde olmadı.
Tartışma mekanına çevirme konuyu, iyi günler.
Dostum, millete dtc source'u (1 ay önceden yapılmış) atıp bir de hala kendini mi savunuyorsun?? Yazık. Offsetler bile güncel değildir büyük ihtimalle. + @z4gra2 gel kankam bak src var kullanmaya çalışırsın en azından KJQWLEHQLŞKJEHQLEŞQLKEJQLKE umarım compile etmeyi biliyorsundur

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
tamam
e9a8g6c.jpg
gümledim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
C++ nerede?

Sende pasteliyorsun bunu belli oldu, source eski zaten, Cosmonun bunu satması üzerine açtım konuyu.
Dostum, sanırım piyasayla alakalı gram bilgin yok. Source bize ait zaten, pastelediğimi nereden çıkardın acaba? İlahi güçler falan mı yardım etti QWKEJQWŞLKEQWLŞKEJQ

o hile java ile yapıldı doğru hocam sen haklısın :kappasmiley:
Knk iyice sıçtın açıkçası, @R7flex kanıtın olmadan kimseye paster diyemezsin kendinle çakışıyorsun yine ;)

Olm sen 100 kere ifşa yedin kaç kere pastelerken yakalandın hala konuşuyorsun paster olan sensin bütün forum biliyor bunu 😂

unknown.png

KQASJEDKŞLAHEDWQLŞKEJQWLKEJLQASKDJQWLKEJASLKDQOWEJKLASDJQWLKEJASLKDJQWELKJ KOPARDIN BE OLUM QWKLEJQWLŞKQWJELŞ
Knk iyice sıçtın açıkçası, @R7flex kanıtın olmadan kimseye paster diyemezsin kendinle çakışıyorsun yine ;)

Olm sen 100 kere ifşa yedin kaç kere pastelerken yakalandın hala konuşuyorsun paster olan sensin bütün forum biliyor bunu 😂
.

@R7flex kanka forumda , bugün takıldım birçok forum da oldum senin kadar egoist yani asalak bir insan görmedim boş çenesin kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt