CosmoCheats
Efsane Üye
hocam bi derleyip çalıştırsana 3 maçta yiceksin banı ondan sonra gelip forumda arkadaşlar spoof atıcak varmı%100000000000 çalışır
hocam bi derleyip çalıştırsana 3 maçta yiceksin banı ondan sonra gelip forumda arkadaşlar spoof atıcak varmı%100000000000 çalışır
qwepğqwoqwpeo böyle hilelere düşmedim merak etmehocam bi derleyip çalıştırsana 3 maçta yiceksin banı ondan sonra gelip forumda arkadaşlar spoof atıcak varmı
gloomy src var içinde :haha
Sorunda o zaten bu pasteyi satın alıyorlar. Ayrıca ban konusunda şunu söylüyebilirim arkadaşlar 10 maç rahat götürüyor.eyvallah canım 15 gün önce leak edilmiş source qwfghecbnqw
bizim developerın kendi sunucusunda 5500 üyesi var arkadaş 6-7 aydır satışını yapıyor bu hilenin
Kanka ne hilesi tam olarakLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Edit: Anlaşılan @CosmoCheats 'ın developu sourceyi sildirmiş bizde geri yükledik
Lafım sana @CosmoCheats şu amq pastesini satmayı bırak, veya sizde bu pasterden birşey satın almayın değerli forum üyeleri.
Buyrun kodlar dilediğiniz gibi kullanın iyi günler
Zort
src önemli hocam src yüklüyo qweqwe
ve onun bypassini sen yayınlamadan önce bile bulduk biz ama donup duruyor belki sen injector biliyorsundur diye sordum
oksadoksaodksaodoasda injector??? external hile icin injector mu lazımsrc önemli hocam src yüklüyo qweqwe
ve onun bypassini sen yayınlamadan önce bile bulduk biz ama donup duruyor belki sen injector biliyorsundur diye sordum
dll i nası injectlemeyi planlıyosun çok zekisin ya bypass için sanada sormuştum hattaoksadoksaodksaodoasda injector??? external hile icin injector mu lazım