OldGuard
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Satışını yapıyoruz dc: xaezagalarspoof var mı asus için
Satışını yapıyoruz dc: xaezagalarspoof var mı asus için
çalışmıyorSatışını yapıyoruz dc: xaezagalar
TPM desteklemeyen cihazlarda VPN falan çalışmıyor boş bilgi vermeyinvpn aç gir ozaman kanka tpm desteği olmayanlar için riot çokta bir engel koymuyor, 1-2 arkadaşımdada tpm desteklemiyor biosu çok eski sürümde kalmış garip bir sistem vpnle oyununa devam ediyor
herkeste çalışacak diye bir info vermedim, boş bilgide değil sıfır format + bios up + mac atıp vpn ile hala oyuna erişen kişiler var :/TPM desteklemeyen cihazlarda VPN falan çalışmıyor boş bilgi vermeyin
Ne gibi ?çalışmıyor
VPN adını versene kanka madem varsa totonuzdan sallamayın boş boş xdherkeste çalışacak diye bir info vermedim, boş bilgide değil sıfır format + bios up + mac atıp vpn ile hala oyuna erişen kişiler var :/
satışını yaptığınız spooferda raid atmak gerekiyormu anakartım raid desteklemiyor markası biostarSatışını yapıyoruz dc: xaezagalar
Raid gerek yok spooferın içinde raidimiz mevcutsatışını yaptığınız spooferda raid atmak gerekiyormu anakartım raid desteklemiyor markası biostar