NeAzE
Uzman Üye
c-byteye noldu?hocam bilgisayarın içinden geçiyormu geçen bir firmadan yaptık pc allahına kavuştu lole bile girmiyordu format attım tekrar valoya girmiyorum
c-byteye noldu?hocam bilgisayarın içinden geçiyormu geçen bir firmadan yaptık pc allahına kavuştu lole bile girmiyordu format attım tekrar valoya girmiyorum
cbyte duruyor vsync spof kullanıyordum driver patladı int cafeden aynı hesapla oynuyorum yeni spofları da fpsin içinden geçiyor lole felan giremiyorum pc banının kalkmasına da 2 hafta felan kaldı zatenc-byteye noldu?
neyden ban yedin reiscbyte duruyor vsync spof kullanıyordum driver patladı int cafeden aynı hesapla oynuyorum yeni spofları da fpsin içinden geçiyor lole felan giremiyorum pc banının kalkmasına da 2 hafta felan kaldı zaten
sistem bilgilerine veya regedite müdahale etmeden nasıl değiştiriyor aga bilgileriSistem bilgilerine veya regedit tarzı ayarlara asla müdale etmiyor hiç bir sıkıntı olmuyor
Söz de priv bi esp aimbottan yemiştim vsync spof vardı onların da driver patladıneyden ban yedin reis
hilenin ismi nedir?Söz de priv bi esp aimbottan yemiştim vsync spof vardı onların da driver patladı
evetasus b450m a ii 2 de çalışıyormu valorant için
Sistem bilgileri demedim sistem donanımlarına demek istedimsistem bilgilerine veya regedite müdahale etmeden nasıl değiştiriyor aga bilgileri
evetBios format gerekli mi