Çözüldü Old Guard Çalışmayan spoofer'a para iadesi yapmaması ve Süreç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
500 lira için yaptıkları maymunluklara bak yazık cidden açamıyorsan vereceksin ne uğraştırıyorsun

Bence daha fazla söze gerek yok

maymun herifler : p

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ÖNCELİKLE MERHABA

Benim grubuma girince iade olmadığı ve konu çözelene kadar tam destek olduğunu belirttik

Bu arkadaşın laptop sıkıntılı ve bilgisiz oldugundan cok uğraştırdı ve çözüm odaklı elimizden geleni yapıyorduk kendisi bi an da konu açtı

2. yancar1337 olan ve köpek diyen köpek evladı klavyeden yazı yazmaktan başka bir şey bilmiyorsun crackliceksin :))))))

KANKA KOPUYORUM SANAAAAAAA ANCA HAREKET EDEBİLİRSİN AGLAK EVLAT SENİ

ALSN DİYE DC DE KÜFÜRDEN BAŞLAYIP SÖVEN ARKADAŞ ARDUİNO KULLLANAN BİRİSİ VE ONA GENE DE YAPTIK GENE DESTEK VERDİK

DÜN GECE KENDİSİ SABIRSIZ OLDUGU İCİN BİZLERDE GÜNCELLEMEYE ALDIĞIMIZI BELİRTTİĞİMİZ HAL DE HAKARETLERE BAŞLADIK

BİZLER SPOOFER SATIYORUZ DİYE KENDİMİZE LAF YEDİRİCEK BURADA Kİ ÜÇ KURUŞ İNSANLARDAN DEĞİLİZ GEREKEN CEVABI HEPİNİZ ALIRSINIZ GEREKİRSE KÜFÜR OLARAK

Şunu da belirtmek isterim sayın yönetici bizler sorun yaşadığımız insanlar icin gerekirse driverlara kadar değiştiriyoruz ve hakaretlerine karşı hemen tavır vermiyoruz düzgünce konusup açıklıyoruz.

aklınıza takılan bir konu var ise gelin discord sunucumuzdan yayın acıp istediğiniz üye ile konuşmaları gösterebilirim.

Ve spoof attıgımız oyunda olan insanlarıda gösterebilirim problem yok.

Bence daha fazla söze gerek yok

maymun herifler : p
d0landırıcı yazıyor maymun herif yazıyor seni yaşatmamıza şükret rus köpeği seni :)

üç kuruş insansın ağız mı eyeceğiz senin gibi terbiyesiz insanlara

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
maymun işte kendini zeki sanıyor bunun kullandığı hosting firması ilede iletişime geçeceğim kişisel bilgileri elime ulaştıktan sonra birdaha internet ortamına adım dahi atamayacak zaten
A:DA:DASD:ASD:AS:ASD kopuıyorum bu cocuga ya numara filan versene moral bozukken arıyım seni çok bilmiş :D

Satıcı 1 saat içinde para iadesi yapmasını talep ediyorum aksi taktirde forumdan uzaklaştırılcaktır
Grubumuza girerseniz grup açıldığından beri iade yok yazıyor

İADE YOK YAZAN YERDE İADE NASIL OLACAK ?

ÖNCELİKLE MERHABA

Benim grubuma girince iade olmadığı ve konu çözelene kadar tam destek olduğunu belirttik

Bu arkadaşın laptop sıkıntılı ve bilgisiz oldugundan cok uğraştırdı ve çözüm odaklı elimizden geleni yapıyorduk kendisi bi an da konu açtı

2. yancar1337 olan ve köpek diyen köpek evladı klavyeden yazı yazmaktan başka bir şey bilmiyorsun crackliceksin :))))))

KANKA KOPUYORUM SANAAAAAAA ANCA HAREKET EDEBİLİRSİN AGLAK EVLAT SENİ

ALSN DİYE DC DE KÜFÜRDEN BAŞLAYIP SÖVEN ARKADAŞ ARDUİNO KULLLANAN BİRİSİ VE ONA GENE DE YAPTIK GENE DESTEK VERDİK

DÜN GECE KENDİSİ SABIRSIZ OLDUGU İCİN BİZLERDE GÜNCELLEMEYE ALDIĞIMIZI BELİRTTİĞİMİZ HAL DE HAKARETLERE BAŞLADIK

BİZLER SPOOFER SATIYORUZ DİYE KENDİMİZE LAF YEDİRİCEK BURADA Kİ ÜÇ KURUŞ İNSANLARDAN DEĞİLİZ GEREKEN CEVABI HEPİNİZ ALIRSINIZ GEREKİRSE KÜFÜR OLARAK

Şunu da belirtmek isterim sayın yönetici bizler sorun yaşadığımız insanlar icin gerekirse driverlara kadar değiştiriyoruz ve hakaretlerine karşı hemen tavır vermiyoruz düzgünce konusup açıklıyoruz.

aklınıza takılan bir konu var ise gelin discord sunucumuzdan yayın acıp istediğiniz üye ile konuşmaları gösterebilirim.

Ve spoof attıgımız oyunda olan insanlarıda gösterebilirim problem yok.

d0landırıcı yazıyor maymun herif yazıyor seni yaşatmamıza şükret rus köpeği seni :)

üç kuruş insansın ağız mı eyeceğiz senin gibi terbiyesiz insanlara
düzgünce konuşmanı az önce konuma ekledim, bence bir bak bu 1.
2. konu sabirsiz demişsin ben alalı 2 gün olmuş her defasında format attırıp oyaladiniz, acele ettirecek bir şey yok ortada spoofer in çalışsaydı zaten 2gun neden uğraştirdiniz? imzalar çakışıyor dediniz onların da konuşmaları duruyor insanlara yalan konuşma burda.

ZpKUF2.png

A:DA:DASD:ASD:AS:ASD kopuıyorum bu cocuga ya numara filan versene moral bozukken arıyım seni çok bilmiş :D

Grubumuza girerseniz grup açıldığından beri iade yok yazıyor

İADE YOK YAZAN YERDE İADE NASIL OLACAK ?
şimdi hile satın alırsınız aldıgınız urun calısıyordur ama oyunda ban yersınız fılan iade ıstersınız satıcı iade etmeyebılır cunku satılan urun calısıyordur

velakin tum anakartlarda sorunsuz calısıyor deyıp yapılan ıslemden sonra kısının sorunu çözülmemişse bu urunun calısmadıgı anlamına gelır ve iade etmek zorundasınız

@OldGuard lütfen müşteriniz olan @teoman1212 ` ye para iadesi geçebilir misiniz iade işlemi için 24 saat süreniz bulunmaktadır

@teoman1212 iade aldığınızda lütfen discord üzerinden bildirin discord adresim: genisysvevo

@OldGuard satış konunuzda ürünün hangi anakart modellerinde denendiğini belirtin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt