Çözüldü Old Guard Çalışmayan spoofer'a para iadesi yapmaması ve Süreç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teoman1212

Gold Üye
@OldGuard
Dolandırıcılık
20.02.2024 - 22.02.2024
https://cheatglobal.com/konu/oldgua...er-buetuen-oyunlar-i-ci-n-gecerli-di-r.47747/

20.02.2024 Tarihinde OldGuard Spoofer aldım.
( iki tane yetkili varmış @OldGuard ve @xaezGuard ) Satıcı ile görüştüğümde ( @xaezGuard ) " Her pc banını kaldırıyoruz, anakart farketmiyor." dedi. Der demez sözüne istinaden 500 TL havale göndererek satın aldım. Kendisi benden format atmam ve gönderdiği linkleri indirmemi istedi. Bir yanlışlık olmaması adına dediğinin hepsini bir bir sorarak yaptım. Format attığımı haber verdikten sonra beni başka bir müşterisi ( bu arkadaşın 6-7. formatı ve 3 gündür bekliyor muş banının kaldırılmasını ) ile discord grubuna ekledi ve bana " oyunu kurdun mu oldu mu? " Şeklinde sordu. İlk başta problem yok poligon girdim 1 dakika içinde ban attığını beni eklediği gruba attım sonrasını resimlerden okuyabilirsiniz. ilk gece, format sonrası beklediğim gibi olmadı kısaca. Daha sonra benden tekrar format atmamı istediler ve bu tahmin edebileceğiniz gibi arkadasin başına gelen tatsız olay benim de başıma geldi. Mavi ekran yedim, bilgisayar yeniden başlatılmıyor, bu sefer valoranta da girmiyor. Konuyu çok uzatmayıp kısa tutacağım, ekte belirttiğim sslerde tarih ve saat doğrulaması yapabilirsiniz. ( Telefondan yüklediğim için ss sırası karışabilir bunun için kusura bakmayın. ) Belki başka modellerde çalışır, ki zannetmiyorum benim modelde ( Asus ) ve gruba eklediği arkadaş da ( Gigabyte ) çalışmadı. Ve en son anydesk bağlantısını koparıp mesajlarıma cevap vermedi.
Almayın aldırmayın. Diyeceklerim bu kadar, buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
şikayet konularını lütfen aşağıdaki şablona göre düzenleyin

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

şikayet konularını lütfen aşağıdaki şablona göre düzenleyin

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)
ilk defa oluştururdum hemen düzeltiyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vandety hakli miydi yoksa :imgotodie:

SS'lerdeki ALSN Benim Arkadaşlar Kişi Gerçekten Dolandırıcıdır Tüm Kanıtları SS'leri Videoları Mevcuttur...

Arkadaşlar Küfürleride Sağlam Ediyor Yakışır bunlara DOLANDIRICILARA BAKIN :D :D

Son düzenleme:
SS'lerdeki ALSN Benim Arkadaşlar Kişi Gerçekten Dolandırıcıdır Tüm Kanıtları SS'leri Videoları Mevcuttur...

Arkadaşlar Küfürleride Sağlam Ediyor Yakışır bunlara DOLANDIRICILARA BAKIN :D :D
son gorulme kapatilmis :D

@OldGuard konudan haberınız olduğunu bılıyorum bu yuzden 30 dakika içinde savunma yapmak isterseniz yapabilirsiniz

30 dakıka sonra karar açıklanacaktır

İade geçildiğinin kanıtlanmadığı ve mağduriyet sürecinin devam ettiği takdirde resmi olarak şikayetçi olabilmeniz adına gerekli bilgiler resmi makamlarla paylaşılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt