🎨Örnek Konu Tasarımı / GİF 🎨

knk tasarım güzel ama fiyatı düşürsen sanki daha güzel olacak :D :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
60 fps olmaması baya bi kötü olmuş, yüksek mb olması ilk bakışta kastırıyor bu yüzden kullanıcıda veya alıcıda önyargıya sebep olabilir haberin olsun
ilk açtığınızda kasar hocam yüklüyor baya yüksek mblı çünkü. bir de 30 fps sanırım o yüzden.

60 fps olmaması baya bi kötü olmuş, yüksek mb olması ilk bakışta kastırıyor bu yüzden kullanıcıda veya alıcıda önyargıya sebep olabilir haberin olsun
60 fps giflerde aşırı yüksek mblı olmasını sağlıyor onu denedim. o yüzden 30 aldım. :)

60 fps giflerde aşırı yüksek mblı olmasını sağlıyor onu denedim. o yüzden 30 aldım. :)
tamam 30 kabul edilebilirde dediğim gibi. o ilk gösterim de kasmayı engellemeye çalış. hileyi alan kişide kötü bir önyargı bırakabilir. en kötü mp4 convert edersin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt