Önerilerinizi bekliyorum benim için önemli

Wpfui ile buna benzer cheatstore yapmıştım hoş görünüyor elinize sağlık.

windows ui güzel durmuş eline sağlık ama sürekli satın alınca bakiye eksiltme olayını göstermene gerek yoktu bence :D
Mecbur kaldim normalde gelistirmekte olduğumdan tam halini çekmedim admin paneli ve duyuru sistemi kütüphane sistemi gibi bir sürü özellik eklendi öneri almak için açtım konuyu zaten

Evet arkadaşlar kimine göre mantıksal olarak yapılabilinen mysql api şekline balance satın alınan ürünler gibi bir çok özellik içeren bir uygulama tasarladım eleştirileriniz benim için önemli şimdiden teşekkürler.

güzel duruyo aklıma eski cheat loaderim geldi 2 yıl önce aynısını yapmıştım ama benimkinde live chat falan filanda vardı sourcesi halla duruyo ama bende menu bok gibiydi sende form güzel duruyo

güzel duruyo aklıma eski cheat loaderim geldi 2 yıl önce aynısını yapmıştım ama benimkinde live chat falan filanda vardı sourcesi halla duruyo ama bende menu bok gibiydi sende form güzel duruyo
Form application ile bu tarzda iyi bir ui yapamassin wpf kullanarak zaten cok belli oluyor form olup olmadigi animasyonlari tasarimi ozellikleri var fakat koymadim gittikce gelistiriyorum

iyi iyi güzel bunla başlarsan devammında daha iyi olur

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
guzel olmus elıne saglık

Yapmak mümkün hocam birsürü ui framework var
Anlatmak istediğim şey wpf düzeyinde asla ulaşılmaz wpfui githu reposuna göz at bir sürü item var form ile bu düzeye cıkamassın

Benim temam biraz iyi olmaya bilir fakat direk wpfui reposundan kullaninca anlayabilirsin wpf projeleri form benzemiyor

Anlatmak istediğim şey wpf düzeyinde asla ulaşılmaz wpfui githu reposuna göz at bir sürü item var form ile bu düzeye cıkamassın

Benim temam biraz iyi olmaya bilir fakat direk wpfui reposundan kullaninca anlayabilirsin wpf projeleri form benzemiyor
Yok benim hatam ben bu şekilde bir ui olarak anladım kalitesi tabiki fark edicektir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt