Önerilerinizi bekliyorum benim için önemli

WhereYq

Uzman Üye
İletişim
Evet arkadaşlar kimine göre mantıksal olarak yapılabilinen mysql api şekline balance satın alınan ürünler gibi bir çok özellik içeren bir uygulama tasarladım eleştirileriniz benim için önemli şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Güzel duruyor hile storesi gibi birşeymi tam olarak

Güzel duruyor hile storesi gibi birşeymi tam olarak
Kullanım amacına göre değişir yani eğer hile storesi istersen ona göre düzenlene bilir templateleri mevcut veya loader uı gibi yani ücretsiz ürünlerde paylaşılabilinir çok geniş diyebilirim bakiye sistemi kütüphanem bakiye yükleme ödeme apisi gibi bir çok eklentiyi içinde bulunduruyor mesela modern ve geniş kitleye hitap etmek isteyen hile sahipleri veya yazılım platformlu olanlar kullana bilirler

Kullanım amacına göre değişir yani eğer hile storesi istersen ona göre düzenlene bilir templateleri mevcut veya loader uı gibi yani ücretsiz ürünlerde paylaşılabilinir çok geniş diyebilirim bakiye sistemi kütüphanem bakiye yükleme ödeme apisi gibi bir çok eklentiyi içinde bulunduruyor mesela modern ve geniş kitleye hitap etmek isteyen hile sahipleri veya yazılım platformlu olanlar kullana bilirler
anladım eline sağlık kolay gelsin sana :)

windows 11 tasarımını kullanmışsın sanırım

Güzel ancak bu hile giriş bilgilerini datadan çekecek sanırım store uygulaması kırılırsa tüm keyler dağıtılmaz mı ?
Güzel ancak bu hile giriş bilgilerini datadan çekecek sanırım store uygulaması kırılırsa tüm keyler dağıtılmaz mı ?
Kodlama vs bilmiyorum sadece merak ettiğim için soruyorum.

Kodlama vs bilmiyorum sadece merak ettiğim için soruyorum.
database bilgileri dosyada içermiyor api olduğundan ve zaten bilgiler sha-256 olarak gönderiliyor checklerkende sha-256 çevirip database'deki bilgileri checkliyor ki zaten dosyada obf mevcut kırılması çok zor fakat imkansız demiyorum.

windows ui güzel durmuş eline sağlık ama sürekli satın alınca bakiye eksiltme olayını göstermene gerek yoktu bence :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt