zarc17
Bronz Üye
waowLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
waowLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kendi discord sunucularında dolandırıyorlar milleti ödeme olarak bu şekilde alıyorlar ben hala sahte olduğunu düşünüyorumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Authun geçilmesini istemişsin adam geçmiş ve hileyi load ekranına gelmiş gidip Crâck değil demişsin ve arkadaşına fake Crâck + fake payment attırmışsın mükemmelsindostum yaptıgın Crâck degilki, ürün çalışıyor ama sen kullanamıyorsun login forumunu jumplamak Crâck degil yani D:
hayatımın en hızlı 20 dolarını kazanacaktım kötü oldu boşa geçen 1-2 dk üzdüAuthun geçilmesini istemişsin adam geçmiş ve hileyi load ekranına gelmiş gidip Crâck değil demişsin ve arkadaşına fake Crâck + fake payment attırmışsın mükemmelsin
En son milleti 20, 50 dolar için dolandırıyordunuz
auth sadece loginden olusan bir sistem degil ana menuye erismesi bir seyi degistirmez, ama son mesajinda hakli olabilirsinAuthun geçilmesini istemişsin adam geçmiş ve hileyi load ekranına gelmiş gidip Crâck değil demişsin ve arkadaşına fake Crâck + fake payment attırmışsın mükemmelsin
En son milleti 20, 50 dolar için dolandırıyordunuz
DMA mı yapıyorsunuz siz?CS2 Subscription gelmesi lazim fortnite default subscription auth gecmissin sadece
Yaptığın şeyin Crâck ile uzaktan yakından alakası yok. Sadece auth kısmına jump atmışsın o kadar. Ayrıca konu sahibi konu içeriğini CS2 Abonelik bölümüne gelinmesi gerek tarzı düzeltirse daha açık ve net olduğundan sorun çıkmaz.fark etmiyor ya bana Crâck dendi
Konuda şuraya kadar gelin vesaire herhangi bir talimat yok license kısmı geçilmiş ve loada ulaşılmış insanlar bunu nereden anlayacak?auth sadece loginden olusan bir sistem degil ana menuye erismesi bir seyi degistirmez, ama son mesajinda hakli olabilirsin