ÖDÜLLÜ | CrâckMe 20$ ÖDÜLLÜ | C++

dostum yaptıgın Crâck degilki, ürün çalışıyor ama sen kullanamıyorsun login forumunu jumplamak Crâck degil yani D:
Authun geçilmesini istemişsin adam geçmiş ve hileyi load ekranına gelmiş gidip Crâck değil demişsin ve arkadaşına fake Crâck + fake payment attırmışsın mükemmelsin

En son milleti 20, 50 dolar için dolandırıyordunuz

Authun geçilmesini istemişsin adam geçmiş ve hileyi load ekranına gelmiş gidip Crâck değil demişsin ve arkadaşına fake Crâck + fake payment attırmışsın mükemmelsin

hayatımın en hızlı 20 dolarını kazanacaktım kötü oldu :D boşa geçen 1-2 dk üzdü

auth sadece loginden olusan bir sistem degil ana menuye erismesi bir seyi degistirmez, ama son mesajinda hakli olabilirsin

la diwness eskiden daha kötüydün şimdi daha kötüleşmisni string obf nerde kral bi obf goremedim sahte payementden başka bişey değil
20 dolar olamaz bu çocukta ablasının * parmaklıyordu en son kanka bu eleman bi cacık olmaz paster + bi ara kendi dumperim var diye hava atıyordu github opensrc buildleyip en iyi coder benim falan diyordu moon diye string obfesiz hile vardı onu kırekledim diye hava atıyordu ne boş adam diwness la biara akita diye bi elemana sallamıştı akita içinden geçmişti kuş adasına taşınmıştın sonra başka ne biliyom bilmiyom onemiyok noname diwness

he bide mappera selam soyle en son içinden geçmişti bi bok bilgisi olmayan kernel ile craftrise injector yapan diwness arkdaşım hatta sonoyunucuya monoporhisim gibi bi hile rename yapıp satmıştın gerçeklerle yüzleş diwness mapper canını okumasın sonra gine

fark etmiyor ya bana Crâck dendi :)
Yaptığın şeyin Crâck ile uzaktan yakından alakası yok. Sadece auth kısmına jump atmışsın o kadar. Ayrıca konu sahibi konu içeriğini CS2 Abonelik bölümüne gelinmesi gerek tarzı düzeltirse daha açık ve net olduğundan sorun çıkmaz.

auth sadece loginden olusan bir sistem degil ana menuye erismesi bir seyi degistirmez, ama son mesajinda hakli olabilirsin
Konuda şuraya kadar gelin vesaire herhangi bir talimat yok license kısmı geçilmiş ve loada ulaşılmış insanlar bunu nereden anlayacak?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt