Odepin.com Alışveriş Yapmayınız

dijital ürün olduğu için bankanı arayıp satın aldığım ürün teslim edilmedi diyerek paranı geri alabilirsin, bankalar ilk önce pos sahibi ile görüşüyor sonra satıcıdan teslim edildiğine dair kanıt istiyorlar zaten satıcı da teslim yapmadığı için iade olacaktır yüksek ihtimalle
böyle birşey olduğunu ilk defa duyuyorum bunun için bankada müşteri hizmetlerine mi bağlanmam gerekiyor ?

Mail adresi değişen random hesaplara göz atıyordum youtube'da berk yüncü adlı arkadaşın videolarına denk geldim bende Bıçak garantili e postalı random hesap satın aldım fiyatı 350₺ maximum 2 iş günü içerisinde teslim edilir diyorlardı ancak üzerinden 4 gün geçti hala teslim edilmedi, hiçbir yerden ulaşılmıyor telefon numaralı kayıtlı ancak kapalı ulaşılamıyor, mail gönderiyorum hiçbir şekilde cevap verilmiyor, sitedeki canlı destek otomatik mesajdan ibaret, instagramdanda iletişime geçmeyi deneyim ordandan cevap yok hatta founder ile iletişime geçmek istedim yine cevap alamadım siz siz olun kesinlikle bu platformdan alışveriş yapmayın biraz araştırma yaptım cidden çok mağdur var dikkat edin...
Siteye bakmadan direkt sponsor videoları çekiyorlar zaten büyük ihtimalle 1 kere bile girmemiştir siteye

sikayetvar adlı siteye yaz itemsatis aynı tarifeden uyguladı bana 500 lira kripto olarak yükleme yaptım yansımadı 3 gun boyunca bekledim sabrım tastı artık sikayetvara yazdım dun aksam anında 5 dakika gecmeden itemsatistan bir telefon geldi essek gibi yatırdırlar birazda assalarsan verirler

Hocam geçmiş olsun, zaten bu tarz YouTube da içerik üretenler var hepsi de aynı book günün sonunda ya d0landırıcı çıkıyorlar ya da insanların duygularıyla oynuyorlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Mail adresi değişen random hesaplara göz atıyordum youtube'da berk yüncü adlı arkadaşın videolarına denk geldim bende Bıçak garantili e postalı random hesap satın aldım fiyatı 350₺ maximum 2 iş günü içerisinde teslim edilir diyorlardı ancak üzerinden 4 gün geçti hala teslim edilmedi, hiçbir yerden ulaşılmıyor telefon numaralı kayıtlı ancak kapalı ulaşılamıyor, mail gönderiyorum hiçbir şekilde cevap verilmiyor, sitedeki canlı destek otomatik mesajdan ibaret, instagramdanda iletişime geçmeyi deneyim ordandan cevap yok hatta founder ile iletişime geçmek istedim yine cevap alamadım siz siz olun kesinlikle bu platformdan alışveriş yapmayın biraz araştırma yaptım cidden çok mağdur var dikkat edin...
Tüm valorant hesabı satan siteler neredeyse böyle

Kral Geçmiş Olsun Umarım En Kısa Zamanda Paranı Geri Alabilirsin Bu Tarz Sitelerden Alışveriş Yapmak Yerine BarışG nin kuruduğu siteden alışveriş yapabilirsin. İyi Forumlar

Kral Geçmiş Olsun Umarım En Kısa Zamanda Paranı Geri Alabilirsin Bu Tarz Sitelerden Alışveriş Yapmak Yerine BarışG nin kuruduğu siteden alışveriş yapabilirsin. İyi Forumlar
Onun açtığı site güvenli değil Barış Bra doğru bir tespit ile eleştirdi hatta site görünüşü bile çalıntı o derecede ŞLXCVKLŞİSDFKLSDFKLCVXLKDF Not; Gerçek bilgi ve YouTube'da videosu mevcut

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt