nolduda birden unkun spoofunu satmaya başladın xd garipKanka ben bunu satmiyorum dedikce bunu cracklemeniz ne kadar sacma eline saglik
panelini crackledim devamlılık sağlıyorum hazır yöntem var gidip kullanayım kanka neden olmasınkiunku kotuleyen sen deilmiydin brom sc4mmer scammmer diye dolaşıyordun şimdi
nolduda birden unkun spoofunu satmaya başladın xd garip
unk'un hiç bir şekilde reselleri değilim adamla çalışmam ürünlerinide satmam spooferıda cracklediğim için satıyorum zatenunku kotuleyen sen deilmiydin brom sc4mmer scammmer diye dolaşıyordun şimdi
nolduda birden unkun spoofunu satmaya başladın xd garip
bilgi için teşekkürler adamimnormal bir format (RAİDSİZ) gigabyte b450m k anakart modelinde deneniyor loaderdaki çoğu şey çalışıyor mac spoof hariç kendi elinizde tmac'den değiştirebilirsiniz şimdi oyun yükleniyor spoof işe yaradıysa yada yaramadıysa düzenleyip ekliyeceğim büyük ihtimal yaramadıysa RAİD ile formatladığınızda kesin banınız açılıcaktır diye düşünüyorum.
Ban hala devam ediyor birde RAİD ile formatlayıp deneyin arkadaşlar ozaman belki kalkar
eee madem çalışmıyor diyodun müşterilerine niye satıyon kafan mı iyipanelini crackledim devamlılık sağlıyorum hazır yöntem var gidip kullanayım kanka neden olmasınki
unk'un hiç bir şekilde reselleri değilim adamla çalışmam ürünlerinide satmam spooferıda cracklediğim için satıyorum zaten
dostum adama çalışmıyor demedim spooferı common atıyor dedim ben common noob'u fixledimeee madem çalışmıyor diyodun müşterilerine niye satıyon kafan mı iyi
spooferı nasıl cracklıyon knk xD neyse devam iyisin iyisinpanelini crackledim devamlılık sağlıyorum hazır yöntem var gidip kullanayım kanka neden olmasınki
unk'un hiç bir şekilde reselleri değilim adamla çalışmam ürünlerinide satmam spooferıda cracklediğim için satıyorum zaten
gel dostum sunucuma sana loader key atıcam geç hatta unk loader varsa direk onunla giriş yapspooferı nasıl cracklıyon knk xD neyse devam iyisin iyisin
tamam açıyom ver bakalımgel dostum sunucuma sana loader key atıcam geç hatta unk loader varsa direk onunla giriş yap