fark ettim dostum ama oceanı biraz fazla savunuyor sankiMinikAyicuhV5 benim eski ortağım dostlar, aynı zamanda yakın arkadaşım. Bundan ötürü kendisine karşı çıkmak istemiyorum.
Ocean admini ve Türkiye tarafında OCEAN da olan tek kişi o neredeyse, savunmasına aslında gerek yok biz bir şeyleri açığa çıkardık diye ona zarar vermiş olmayacaktık. Fivemcheat kadrosu benim liderliğimde kin tutmak veya birilerine saldırmak için değil, haksızlığın karşısında durmak için kuruldu. MinikAyicuhV5 ortaklığı bırakıp başka bir projeye geçiş yaptı.fark ettim dostum ama oceanı biraz fazla savunuyor sanki
kendisinin ocean admini oldugunu biliyorum ama bazı yanlısları dogruya cevirenler var ama konu kapandıysa bize bisey demek düsmez fivemcheatdan devamOcean admini ve Türkiye tarafında OCEAN da olan tek kişi o neredeyse, savunmasına aslında gerek yok biz bir şeyleri açığa çıkardık diye ona zarar vermiş olmayacaktık. Fivemcheat kadrosu benim liderliğimde kin tutmak veya birilerine saldırmak için değil, haksızlığın karşısında durmak için kuruldu. MinikAyicuhV5 ortaklığı bırakıp başka bir projeye geçiş yaptı.
XD çok biliorsan kullanma amigokendisinin ocean admini oldugunu biliyorum ama bazı yanlısları dogruya cevirenler var ama konu kapandıysa bize bisey demek düsmez fivemcheatdan devam
Kontrolde mecbur kullandırılıyor ya AzizimXD çok biliorsan kullanma amigo
kullanıyoruz ama fixlemeniz gereken seyler var dostumXD çok biliorsan kullanma amigo