zaa23
Diamond Üye
ah ulan secureshield'i severdikUnpacked:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ah ulan secureshield'i severdikUnpacked:
Yh~X(T](H4{m!NFLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosya üzerinde tekrar deneyebilir misin.
c.e sağolsunYh~X(T](H4{m!NF
c.e sağolsun
olur olur yeriztext "UTF-16LE", "89 104 126 88 40 84 93 40 72 52 123 109 33 78 70",0
text "UTF-16LE", "Nice try??",0
text "UTF-16LE", "no",0
text "UTF-16LE", "Yh~X(T](H4{m!NF",0
text "UTF-16LE", "Congratulations!",0
cheat engine e ne ara böyle bi özellik geldi be
ya aga hayat sadece cheat engine den ibaret diil sen böyle kırıyıorsundur ben bask kırırorumdur ney yani tek cheat engine ilemi göre biliyorum keyiolur olur yeriz
benim kullandığım memory den key almanın dışında senin kullandığın bir yol var evet o da önceki elemanın attığı unpack dosyasından keyi almak olduya aga hayat sadece cheat engine den ibaret diil sen böyle kırıyıorsundur ben bask kırırorumdur ney yani tek cheat engine ilemi göre biliyorum keyi
aynenbenim kullandığım memory den key almanın dışında senin kullandığın bir yol var evet o da önceki elemanın attığı unpack dosyasından hex yardımıyla kodları almak oldu
Zekice, ama module constructor'i hala görebiliyorumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosya üzerinde tekrar deneyebilir misin.
Hocam kullandığınız unpacker nedir?Zekice, ama module constructor'i hala görebiliyorum