Nympex | Spoofer çekilişi

Konuyu ve spoofer'ı kötüleyeceğine sen bir çekiliş yapta görelim daha iyisini
Ben kendi bilgisayarımın banını kaldırıyorum o bana yeter ayrıca amidewin ve ortalıktan bulduğun cleaner ile çekiliş düzenleyen bir varlıksın acıyorum sana.

Konuyu ve spoofer'ı kötüleyeceğine sen bir çekiliş yapta görelim daha iyisini
Spooferi Kötülememiş Fakat Sizi Anımsıyor Gibiyim . Çekilişini Yaptığınız Spooferi Sattığınızı Düşünüyorum. Daha iyi bir Çekilişten Kastınız Ne Tam Olarak Anlamamakla beraber İstersem Daha İyisini Yaparım diyorum.

Spooferi Kötülememiş Fakat Sizi Anımsıyor Gibiyim . Çekilişini Yaptığınız Spooferi Sattığınızı Düşünüyorum. Daha iyi bir Çekilişten Kastınız Ne Tam Olarak Anlamamakla beraber İstersem Daha İyisini Yaparım diyorum.
Normalde tek seferliğini 150 TL'ye yapıyorum içimden geldi ücretsiz hile kullanıp delay yiyen veya VAN 152 yiyen arkadaşlar için maksat çekiliş başlattım değerini bilmiyorlar test edildi AMIDEWIN olabilir ancak MSI GIGABYTE ve benzeri ana kartlar da delay ve VAN 152'yi tamamen kaldırıyor format atmadan BIOS UP DOWN yapmadan.

Normalde tek seferliğini 150 TL'ye yapıyorum içimden geldi ücretsiz hile kullanıp delay yiyen veya VAN 152 yiyen arkadaşlar için maksat çekiliş başlattım değerini bilmiyorlar test edildi AMIDEWIN olabilir ancak MSI GIGABYTE ve benzeri ana kartlar da delay ve VAN 152'yi tamamen kaldırıyor format atmadan BIOS UP DOWN yapmadan.
Kanka amidewin satıyorsun bence adminlerin seninle bi ilgilenmesi lazım

efi amidewinde zaten gerek yokki olm NEYİN KAFASI LAN SENDEKİ kafam kadar yazdım gör diye

Çekilişe katılıcam umarım yakın zamanda daha fazlasını yaparsın abi :imgotodie:

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt