YouTubeNympex
Gold Üye
Konuyu ve spoofer'ı kötüleyeceğine sen bir çekiliş yapta görelim daha iyisiniVay canına ne kadar büyük bir spoofer çekilişi
Konuyu ve spoofer'ı kötüleyeceğine sen bir çekiliş yapta görelim daha iyisiniVay canına ne kadar büyük bir spoofer çekilişi
Ben kendi bilgisayarımın banını kaldırıyorum o bana yeter ayrıca amidewin ve ortalıktan bulduğun cleaner ile çekiliş düzenleyen bir varlıksın acıyorum sana.Konuyu ve spoofer'ı kötüleyeceğine sen bir çekiliş yapta görelim daha iyisini
Amidewin ile bios flashlamadan ban kaldiriyosa gene iyi lanBen kendi bilgisayarımın banını kaldırıyorum o bana yeter ayrıca amidewin ve ortalıktan bulduğun cleaner ile çekiliş düzenleyen bir varlıksın acıyorum sana.
Kaldırıyor test ettim 15-20 defadan fazlaAmidewin ile bios flashlamadan ban kaldiriyosa gene iyi lan
Spooferi Kötülememiş Fakat Sizi Anımsıyor Gibiyim . Çekilişini Yaptığınız Spooferi Sattığınızı Düşünüyorum. Daha iyi bir Çekilişten Kastınız Ne Tam Olarak Anlamamakla beraber İstersem Daha İyisini Yaparım diyorum.Konuyu ve spoofer'ı kötüleyeceğine sen bir çekiliş yapta görelim daha iyisini
Normalde tek seferliğini 150 TL'ye yapıyorum içimden geldi ücretsiz hile kullanıp delay yiyen veya VAN 152 yiyen arkadaşlar için maksat çekiliş başlattım değerini bilmiyorlar test edildi AMIDEWIN olabilir ancak MSI GIGABYTE ve benzeri ana kartlar da delay ve VAN 152'yi tamamen kaldırıyor format atmadan BIOS UP DOWN yapmadan.Spooferi Kötülememiş Fakat Sizi Anımsıyor Gibiyim . Çekilişini Yaptığınız Spooferi Sattığınızı Düşünüyorum. Daha iyi bir Çekilişten Kastınız Ne Tam Olarak Anlamamakla beraber İstersem Daha İyisini Yaparım diyorum.
Kanka amidewin satıyorsun bence adminlerin seninle bi ilgilenmesi lazımNormalde tek seferliğini 150 TL'ye yapıyorum içimden geldi ücretsiz hile kullanıp delay yiyen veya VAN 152 yiyen arkadaşlar için maksat çekiliş başlattım değerini bilmiyorlar test edildi AMIDEWIN olabilir ancak MSI GIGABYTE ve benzeri ana kartlar da delay ve VAN 152'yi tamamen kaldırıyor format atmadan BIOS UP DOWN yapmadan.
efi amidewinde zaten gerek yokki olm NEYİN KAFASI LAN SENDEKİ kafam kadar yazdım gör diyeNormalde tek seferliğini 150 TL'ye yapıyorum içimden geldi ücretsiz hile kullanıp delay yiyen veya VAN 152 yiyen arkadaşlar için maksat çekiliş başlattım değerini bilmiyorlar test edildi AMIDEWIN olabilir ancak MSI GIGABYTE ve benzeri ana kartlar da delay ve VAN 152'yi tamamen kaldırıyor format atmadan BIOS UP DOWN yapmadan.