laptoplar için çalışmadığını bilmiyordum kusura bakmayın masaüstü kullanıyorumKeşke vibrancegui yi laptopa uyarlasalar, color goggles var ancak çoğu laptopla uyumsuz. Yine güzel konu bilmeyene yardımcı olur teşekkürler
benim monitorun renkleri normalde çok cansız olduğu için 100 yapınca gayet güzel oluyorbilgilendirme geçiyim arkadaşlar daha stabil bir renk canlılığı istiyosanız 85 70 arası kullanın bu sefer gama derecesini 1.10 veya 0.90 yapın bu yukarda gördüğümüz ayarı fulleyince herşey çok güzel olmuyo oyunlarda mesafe uzaklaştıkca görüntü zortluyo stabil olması önemli
Estağfurullah, benim bahsettiğim 3. parti bir program. Nvidia denetim panelinden gösterdiğiniz ayarlar işlevini yerine getiriyor. Yanlış anlaşılma olmuşlaptoplar için çalışmadığını bilmiyordum kusura bakmayın masaüstü kullanıyorum
reis bende laptopum intel uygulamasından yaptım bendede çıkmıyoduKeşke vibrancegui yi laptopa uyarlasalar, color goggles var ancak çoğu laptopla uyumsuz. Yine güzel konu bilmeyene yardımcı olur teşekkürler
display > color > saturation > 100yok intelin uygulamayı söylemişya ona dedim dieri gözükmüyor bende
ben sana çok farklı bişey diyorum sen bana çok farklı bişey diyosunbenim monitorun renkleri normalde çok cansız olduğu için 100 yapınca gayet güzel oluyor
bilmeyenler olabilir diye paylaşmak istedim. neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun çok mu seviyorsun dramayı?spam yapmaya çalışırken girdiğim haller ektedir max şaklaban