Phywrk
Prime Üye
- İletişim
cliplerden bişey anlaşılmıyor smooth kaçta oynuyorsan10/10 rage'i de çok pistir, ama legiti de çok legittir
cliplerden bişey anlaşılmıyor smooth kaçta oynuyorsan10/10 rage'i de çok pistir, ama legiti de çok legittir
Genelde semi-rage oynanıyor. Yakında detaylı bir klip paylaşacağım.cliplerden bişey anlaşılmıyor smooth kaçta oynuyorsan
eyw kardeşim benim için hard oynaGenelde semi-rage oynanıyor. Yakında detaylı bir klip paylaşacağım.
Ban riski her üründe olduğu gibi bu üründe de var. Bandan kaçış yok.kullanmak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum
yani her kullanan eninde sonunda ban yer mi diyorsunuzBan riski her üründe olduğu gibi bu üründe de var. Bandan kaçış yok.
Evet, bugün DMA dediğimiz cihazlarla kullanılan hilelerde bile durum aynı. İstediğinizi yapın bandan kaçış yoktur.yani her kullanan eninde sonunda ban yer mi diyorsunuz
peki immo olup bıraksan hesap yine ban yer miEvet, bugün DMA dediğimiz cihazlarla kullanılan hilelerde bile durum aynı. İstediğinizi yapın bandan kaçış yoktur.
Bilgim yok. Muhtemelen yemiyor ya da çok uzun süre sonra yiyor. Satan kişiler sorun yaşamıyor genelde.peki immo olup bıraksan hesap yine ban yer mi