bikere yazılım bu yazılım paste çoğu forumda mevcut almışlar bir yerden iki derlemişler 1 2 kişiden yardım almışlar bişeyler yazmışlar yazılıma hilemiz ud arkadaşlar kimse ban yemedi diyorlarOğlum bu çocuk demiyormuydu benim buildim private 20-30 userım var ban yemiyorlar e bu dt olmuş
İşte bu yüzden bu piyasada bir yer edinemeyeceksin ne yazık ki. Ürününün detection yaşadığını bile kabullenemiyorsun. Noldu ürünün ayağı falan mı kaydıda herkese duyurular geçerek sakın şuan kullanmayın falan diyorsun? Bu pazarda dürüst insanlar ekmek yer çocuğum. 6 tane müşteri ile private build diye sattığın public maki buildi detection geçirince neden şimdi yalanların arkasına sığınıyorsun? Gidin dt hilenizi satın demişsin, public ürünler daima detection yaşayabilir bu gayet normal birşey zaten. Fakat önemli olan bunu kabullenebilmektir. İnsanlar sana 1 hafta sonra son detection tarihi nedir dediğinde asla detected olmadı diyerek dolandırmaya devam edeceksin herkes bunu gayet iyi biliyor. Bize laf atmak gibi bir çocukluk yapıyorsun fakat biz müşterilerimize tüm detection tarihlerini verebiliyoruz Senin adına üzüldüm, her zaman amatör kalacaksın.böyle bir alıcımız yok şuan hile güncellemede zaten iyi günler dilerim bizi karalamaya devam edip durmayın gidin dt hilenizi satın
@freude1258
noname kişilerden hile alman hata zaten
ya al ozamanİşte bu yüzden bu piyasada bir yer edinemeyeceksin ne yazık ki. Ürününün detection yaşadığını bile kabullenemiyorsun. Noldu ürünün ayağı falan mı kaydıda herkese duyurular geçerek sakın şuan kullanmayın falan diyorsun? Bu pazarda dürüst insanlar ekmek yer çocuğum. 6 tane müşteri ile private build diye sattığın public maki buildi detection geçirince neden şimdi yalanların arkasına sığınıyorsun? Gidin dt hilenizi satın demişsin, public ürünler daima detection yaşayabilir bu gayet normal birşey zaten. Fakat önemli olan bunu kabullenebilmektir. İnsanlar sana 1 hafta sonra son detection tarihi nedir dediğinde asla detected olmadı diyerek dolandırmaya devam edeceksin herkes bunu gayet iyi biliyor. Bize laf atmak gibi bir çocukluk yapıyorsun fakat biz müşterilerimize tüm detection tarihlerini verebiliyoruz Senin adına üzüldüm, her zaman amatör kalacaksın.
ya al ozaman
ya al ozaman
şuan dt değil ban wave aimbot yakalanmış bunu çözüyoruz ve o dediğiniz kişi forum açıcak 1 2 saate veya yarınaBak tekrardan beni haklı çıkardın. Tekrardan doğruluğu bile belli olmayan ekran görüntüleri ile sadece saldırmayı seçtin. Diyorum ya, sende doğruları kabullenecek adamlık eksik kalmış. Hadi çık azıcık delikanlı ol bugün olanın bir detection olduğunu söyle Var mı o kadar erkeklik?
Banwave nedir açıklar mısın? Banwave neyden dolayı olur? Aimbot yüzünden detected olmuşsun işte bu kadar basit. Private ve Public build nasıl aynanda yakalanıyor bu arada? Senin buildin private değil miydi?şuan dt değil ban wave aimbot yakalanmış bunu çözüyoruz ve o dediğiniz kişi forum açıcak 1 2 saate veya yarına