NoVAC | Best VAC Bypass For CS:GO

Allah allah bak sen şu işe yaw
Dayı diğer hesap ban yemedi ilk onda denemiştim geçen ay bir sıkıntı olmamıştı diğer hesapta 2 maç kullandım sonra 1 hafta kadar girmedim oyuna geçen gün ban yemiş ss fln atabilirim overwatch yese neyse diyeceğim direkt VAC yemişim. Hani diyorsan ki bu bypassın hiç bir sıkıntısı yok başka bir şeyden yemişsindir desteğe yazayım düzeltsinler hesap gitti :(

Dayı diğer hesap ban yemedi ilk onda denemiştim geçen ay bir sıkıntı olmamıştı diğer hesapta 2 maç kullandım sonra 1 hafta kadar girmedim oyuna geçen gün ban yemiş ss fln atabilirim overwatch yese neyse diyeceğim direkt VAC yemişim. Hani diyorsan ki bu bypassın hiç bir sıkıntısı yok başka bir şeyden yemişsindir desteğe yazayım düzeltsinler hesap gitti :(
Bu programdan yemen çok zor. 2 sene kullandım hiç bir şey olmadı hesaba. Sen bu programdan önce kullandıysan bir şeyler ondan yemiş olabilirsin.

bildiğim kadarıyla uzun zaman önce fixlendi %90 çalışıyor yazmışsın yine bi deneyeceğim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sagolasın hala aktıf ısedenıyecem

cs vac ban cok atıyo
valorant>

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt